Išgirdo sesers pagalbos šauksmą: į Olandiją išvykęs brolis atsirado | Diena.lt

IŠGIRDO SESERS PAGALBOS ŠAUKSMĄ: Į OLANDIJĄ IŠVYKĘS BROLIS ATSIRADO

Socialiniame tinkle "Facebook" pirmadienį plito pagalbos šauksmas. Kaunietė ieškojo daugiau nei savaitę į jos bei artimųjų žinutes neatsiliepusio brolio. 

Kėdainiškis Mantas Adomavičius, anot sesers Karolinos Adomavičiūtės-Ivaškės, spalio 20 d. iš Vilniaus oro uosto išskrido į Olandiją. 

"Paleidau oro uoste apie 6val. ryto... Šiek tiek vėliau sulaukiau žinutės, kad atskrido ir daugiau nebesulaukėme jokios žinios", – portalui vėlų pirmadienio vakarą pasakojo brolio ieškojusi sesuo.

Apie 170 cm ūgio ir 59 kg sveriantis 26-erių metų vyras į Olandiją išskrido užsidirbti pinigų. "Jis išvyksta dirbti nebe pirmą kartą, tad jokių papildomų kontaktinių duomenų iš jo ir neprašiau", – pirmadienį sakė jaudulio neslėpusi ir visų pagalbos būdų ieškojusi moteris. Dėl galimo dingimo buvo kreiptasi ir į policiją.

Antradienį jaunos moters nerimą pakeitė džiugesys. "Brolis atsirado. Jam Olandijoje sudužo telefonas ir brolis net nepagalvojo mums apie tai pranešti", – antradienio popietę portalui pasakojo K. Adomavičiūtė-Ivaškė. Moteris dėkoja visiems, kurie dalijosi pagalbos prašymu. 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Atsirado

Tai jau ir atsirado

tai ko tu rupuze tyli A.......

sesute rupinasi ,skambina iesko , o tas asilas tyli sikna suraukes.......

Jonas

Labai normalus vaikino svoris. O tai bus kaip tam sunkiasvoriui 43 metų sunkvežimio vairuotojui ,kurio lavoną radę, kvietė gaisrininkus ,nes niekas negalėjo ištraukti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS