Šilainių detektyvas: pamesti 1000 eurų grąžinti savininkui | Diena.lt

ŠILAINIŲ DETEKTYVAS: PAMESTI 1000 EURŲ GRĄŽINTI SAVININKUI

  • 3

„Nesidžiauk radęs skelbimą apie svetimą nelaimę ir neverk, kad nebėra vilties susigrąžinti nežinia kur pamestus pinigus“, - taip, perfrazavus populiarią patarlę, baigėsi nemažą atgarsį prieš pusantro mėnesio sukėlusi 1000 eurų radimo Šilainiuose istorija.

Anot žiniasklaidos pagalbos, ieškant šių pinigų savininko, prašiusių Kauno teisėsaugininkų, jie jau grąžinti tikrajam savininkui. Nors tada jų atsišaukė net keli.

Kuris tikrasis, išsiaiškinta specialiai skelbiant informaciją apie radinį nutylėjus labai svarbias aplinkybes. Tai, kad šie pinigai buvo rasti Kuršių gatvės važiuojamoje dalyje. Ir, kad jie buvo polietileniniame maišelyje, o ne popieriniame voke, nufotografuotame kartu su policijos pranešimu atsiųstoje nuotraukoje.

Po savaitės nustatyta, kad tikrasis šių pinigų savininkas – 38-erių šilainiškis, kuris buvo ne kartą tą ankstyvą rytą sustojęs su savo automobiliu įvairiose vietose ir kažkurį kartą, lipdamas iš jo, minėtą ryšulėlį pametė.

Tiesa, pamesti pinigai jam grąžinti nebe tuo pačiu pavidalu – grynaisiais, o pervesti į jo nurodytą sąskaitą, nes radinio problemą gvildenęs tyrėjas negalėjo jų laikyti savo darbo vietoje, o turėjo perduoti saugoti Policijos departamentui.

Anot pareigūnų, pilietiškai pasielgęs 50-metis Salvijus, atnešęs tą rytą savo neįtikėtiną radinį į artimiausią policijos įstaigą, – taip pat šilainiškis. Policija jam už šį pilietišką poelgį padėkojo. Kaip jam už tai atsilygins pinigų savininkas, tai – jau pastarojo reikalas.

Kiti vyrai, atsiliepę į skelbimą apie rastus pinigus, dėl galimo tyčinio melo nenubausti. „Gal jie taip pat yra pametę panašias pinigų sumas“, – komentavo šią situaciją teisėsaugininkai.    

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

minde

jai meto po tukstnt reiskia ner kur det radai pasiemej/

Pagarba Salvijui

Dar ne viskas prarasta, jeigu šalia mūsų gyvena sąžiningi žmonės. Visokeriopos Sėkmės Jums ir Dievo Palaimos, gerb. Salvijau.

audra

Dar yra tikrų žmonių. Sėkmės Salvijui

SUSIJUSIOS NAUJIENOS