Sulaikytas nuo teisėsaugos besislėpęs vyras, kuris peiliu grasino sugyventinės sūnui | Diena.lt

SULAIKYTAS NUO TEISĖSAUGOS BESISLĖPĘS VYRAS, KURIS PEILIU GRASINO SUGYVENTINĖS SŪNUI

  • 1

Šiandien apie 15.50 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo informaciją, kad Jonavos rajone, Liepių kaime, slapstosi laisvės atėmimo bausmės (2 metai ir 3 mėn.) vengiantis 44 metų vyras.

Pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, juos pamatęs vyras iš pradžių bandė pabėgti pro langą, tačiau pastebėjęs, kad to padaryti nepavyks bei vengdamas sulaikymo prisitraukė prie savęs sugyventinės devynmetį sūnų, kurį grasino sužaloti peiliu.

Pareigūnams atsitraukus nuo lango, pasitraukė ir viduje buvęs vyras. Tuo metu namuose buvusiam vaikui atrakinus duris, pareigūnai pateko į vidų, kur rado ant krosnies besislepiantį vyrą, kurį nedelsiant sulaikė. Vaikas įvykio metu nenukentėjo, jis perduotas Jonavos rajono Vaikų teisių apsaugos atstovams.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus pagrobimo įkaitu. Anksčiau už vagystes, turto sugadinimą, narkotinių medžiagų disponavimą ir platinimą teistam vyrui gresia laisvės atėmimas nuo 3 iki 10 metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nu

ir vel tos mamos neziuri kad vaikas augtu saugiai bet tik jai gerai vaikas paskutinej vietui tiksinti bomba seimoje jeigu galima vadinti seima nebera motinisku jausmu pas dabartines dauguma mamas o paskui stebesi kodel vaikas pasitraukia is gyvenimo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS