Taikos prospekte neišsiteko BMW ir „Audi“, kliudytas ir stulpas | Diena.lt

TAIKOS PROSPEKTE NEIŠSITEKO BMW IR „AUDI“, KLIUDYTAS IR STULPAS

  • 0

Vakar portalas rašė apie dviejų lengvųjų automobilių avariją judrioje Kauno sankryžoje, po kurios ieškomi įvykio liudininkai. Šiandien rytą beveik toje pačioje vietoje įvyko dar viena skaudi eismo nelaimė.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, kad apie 9.20 val. Taikos prospekte, netoli čia esančio automobilių turgaus įvyko dviejų lengvųjų automobilių susidūrimas. 

Liudininkai pasakoja, kad prospekte neišsiteko „Audi“ ir BMW, o pastarasis po smūgio dar rėžėsi į apšvietimo stulpą.

Kauno policijos atstovas informavo, kad kol kas apie eismo nelaimę jokių duomenų neturi, todėl galima spėti, kad vairuotojai vietoje pildo eismo įvykio deklaraciją. 

Kauniečių užfiksuotose nuotraukose matoma, kad abi transporto priemonės gerokai apgadintos, o apie sužalotus žmones kol kas informacijos nėra. Pranešama, kad dėl eismo įvykio gali formuotis spūstys.

Portalas primena, kad vakar Taikos prospekto ir Garažų gatvės sankryžoje  susidūrė „Audi“ ir „Honda“ markių automobiliai. „Audi“ keleiviui prireikė medikų pagalbos – jis išvežtas į ligoninę. Po šios avarijos vienas vairuotojų pasidalijo prašymu atsiliepti visus, ką nors mačiusius.

GALERIJA

  • Taikos prospekte neišsiteko BMW ir „Audi“, kliudytas ir stulpas
  • Taikos prospekte neišsiteko BMW ir „Audi“, kliudytas ir stulpas
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, avarija Kaune, eismo nelaimė, Taikos prospektas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS