Pavėžėja tapo dviejų keleivių įkaite: šie grasino jai peiliu visą kelią iš Marijampolės į Kauną | Diena.lt

PAVĖŽĖJA TAPO DVIEJŲ KELEIVIŲ ĮKAITE: ŠIE GRASINO JAI PEILIU VISĄ KELIĄ IŠ MARIJAMPOLĖS Į KAUNĄ

  • 7

Pavėžėja Marijampolėje dirbanti 28-erių moteris praėjusio trečiadienio vakaro turbūt nepamirš dar ilgai. O galbūt kitais metais minės tą dieną kaip antrąjį savo gimtadienį.

Pirminiais dėl to vakaro įvykių pradėto ikiteisminio tyrimo duomenimis, apie 20 val. ji buvo pagal programėlę išsikviesta į Marijampolės Dariaus ir Girėno gatvę, kur į jos automobilį „VW Passat“ įsėdo du vyrai. Vienas iš jų netrukus išsitraukė peilį.

Grasinant jo ašmenimis, vairuotojai pirmiausiai liepta išjungti programėlę, kas reiškė, kad jai teks teikti šią paslaugą nemokai ir užsakymų operatoriui nematant jos maršruto. O tada peiliu ginkluoti keleiviai pareikalavo vežti juos į Kauną.

Viskas baigėsi dar palyginti laimingai. Lapių apylinkėse esančiame Šatijų kaime keleiviai liepė jai sustoti ir išlipo.

Kokie materialiniai pasivažinėjimo su jais nuostoliai, pavėžėja tą vakarą Kauno teisėsaugininkams neįvardijo. O šie buvo pasiųsti jai į pagalbą todėl, kad Bendrojo pagalbos centro telefono numerį 112 ji turėjo galimybę surinkti jau tik pasišalinus šiems neeiliniams keleiviams, t.y. Kauno rajone.

Kita vertus, belieka guostis, kad galėjo viskas baigtis dar blogiau. Bet panašu, kad šių keleivių planai buvo kitokie ir daugiau jiems niekas nerūpėjo. Ar tikrai, paaiškės juos suradus.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kaimu siuksles jaucia teismu

Uznugari??

..

iškrypę padugnės kažkoki ,prieš mergina su peiliu šoka ,mižniai..

Saulius

Jūs pyderu ir isgamu ustarejai. Esat iskrype kaip ir tie uodai. Tokius reikia utilizuoti kaip parazitus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS