Toliau ieškomas dingęs garliaviškis – išnaršyti ir vietiniai vandens telkiniai | Diena.lt

TOLIAU IEŠKOMAS DINGĘS GARLIAVIŠKIS – IŠNARŠYTI IR VIETINIAI VANDENS TELKINIAI

  • 0

Kauno specialiosios tarnybos toliau vykdo dingusio jauno galiaviškio paiešką ir praneša naujausią informaciją.

Kaip jau rašyta, nuo rugpjūčio 22 d. Kauno pareigūnai vykdo Domanto Sakalavičiaus (gim. 1999 m.) paiešką. Vyras iš namų, esančių Kauno rajone, Garliavoje, Tulpių g., išėjo rugpjūčio 21 d. laikotarpiu nuo 9 val. iki 17 val. ir iki šiol į juos negrįžo.

Dingusiojo požymiai: liekno kūno sudėjimo, tamsių, trumpų plaukų, tamsios spalvos akių, vilkėjo šviesios spalvos marškinėliais trumpomis rankovėmis, šviesius trikotažinius šortus, avėjo tamsiai pilkos spalvos sportbačius.

„Toks jo išėjimas ir nepranešimas jam visiškai nebūdingas, todėl labai nerimaujame ir prašome padėti“, – socialiniame tinkle skelbia vyro artimieji.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, dėl D. Sakalavičiaus dingimo į Kauno policiją buvo kreiptasi pirmadienio vakare – apie 22 val., kai grįžę apie 17 val. į namus artimieji jo ten nerado, o pradėjus ieškoti sūnaus bei brolio jo mobiliuoju telefonu, šis buvo išjungtas.

Gavus tokį pranešimą, iš karto buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šio garliaviškio, kuris iki šiol policijai nebuvo žinomas, dingimo. Labiausiai ir pareigūnus neramina tai, kad nieko panašaus iki šiol su juo nėra buvę.

Ketvirtadienį Kauno policija papildė informaciją.

„Rugpjūčio 21 d. apie 12.30 val. vyras buvo pastebėtas einantis Kauno r., Garliavos apyl. sen., Pagirių k., Pagirių g. ir Liepaičių g. sankryžoje, kryptimi link Prienų. Jis vilkėjo baltos spalvos marškinėlius trumpomis rankovėmis, vilkėjo pilkos spalvos šortais su tamsios spalvos įsiuvais ties keliais, avėjo pilkos spalvos sportinius batelius“, – pranešė policijos atstovai.

Toks jo išėjimas ir nepranešimas jam visiškai nebūdingas, todėl labai nerimaujame ir prašome padėti.

Tuo tarpu Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba pranešė, kad trečiadienį šio jauno vyro buvo ieškoma vandens telkiniuose.

„Gautas policijos pranešimas, kad reikalingi narai III Garliavos tvenkinyje ieškoti dingusio žmogaus (g. 1999 m.). Keturiuose vandens telkiniuose, esančiuose Garliavoje, atlikta skenduolio paieška valtimi, echolotu ir narų įranga. Skenduolis nerastas“, – rašoma ugniagesių paros įvykių suvestinėje.

Ketvirtadienio vakarą artimieji pranešė, kad patys organizuoja paiešką.

„Kas turite galimybę rugpjūčio 25 d., penktadienį, 10 val. prisidėti prie Domanto paieškos – visi renkamės Kauno r., Garliavos apyl. sen. Pagirių km. Viržių g.“, – skelbiama socialiniame tinklalapyje.

Asmenis, žinančius šio jauno vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnę, tel. nr. 8700 60088; 868602974; el. paštu indre.simanaviciute@policija.lt.

GALERIJA

  • Toliau ieškomas dingęs garliaviškis – išnaršyti ir vietiniai vandens telkiniai
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS