„Toyotos“ ir dviratininko susidūrimas Kaune: pareigūnai turi prašymą | Diena.lt

„TOYOTOS“ IR DVIRATININKO SUSIDŪRIMAS KAUNE: PAREIGŪNAI TURI PRAŠYMĄ

  • 3

Kauno policija ieško dviratininko ir prašo visuomenės pagalbos.

Kauno pareigūnai atlieka administracinę teiseną dėl pėsčiųjų ir kitų eismo dalyvių padaryto Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Kaip teigiama, rugsėjo 9 d. apie 19 val. Kaune, V. Krėvės pr., automobilis „Toyota“, vairuojamas vyro (gim. 1982 m.) susidūrė su nenustatytos tapatybės dviratininku.

Asmenį, vairavusį dviratį, arba asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma susisiekti su Kauno apskr. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnais tel. 870064478 arba el. paštu indre.rimkiene@policija.lt.

 

 

GALERIJA

  • „Toyotos“ ir dviratininko susidūrimas Kaune: pareigūnai turi prašymą
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kindziulis

TOKI VIENA durneli irgi matydavau Barsausko gatvej, tai vaziuodavo gatve ir nesitraukdavo, vaidindavo "mašiną". Tai pypsinau is paskos, kad valintu sonan

būtent !

padarysiu nuodėme - bet tikrai galėjo nukirsti šitą asilą ! kažkoks beprotis ... būtų apsiraminęs gipse kuriam laikui... na , dar ne vakaras ...

Anonimas

Šitas idiotas su šalmu, dažnai laksto pėsčiųjų takais ir greitis būna labai didelis....net provokuoja jis... tegu tik kada užkliūdis sakiau... suvalgysiu per teismą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS