Trijų automobilių avarija Kaune trikdė eismą | Diena.lt

TRIJŲ AUTOMOBILIŲ AVARIJA KAUNE TRIKDĖ EISMĄ

  • 8

Trečiadienį Kaune į eismo nelaimę pakliuvo trys automobiliai. Laimė, per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau vairuotojai pranešė, kad šioje vietoje buvo susidarę nemenkos spūstys.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie avariją gautas 15.22 val.

Pareigūnų duomenimis, Pašilės gatvėje susidūrė trys lengvieji automobiliai – du „Volkswagen“ ir „Mercedes-Benz“. Įvykusio techninio eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau automobiliai gerokai apgadinti.

Įvykio vietoje buvę liudininkai portalui pasakojo, kad vienas automobilių, kurį vairavo jauna mergina, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančios kitos transporto priemonės. Joms susidūrus nuo smūgio kliudytas ir trečiasis automobilis.

Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai padėjo reguliuoti transporto srautą.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojai blaivūs.

GALERIJA

  • Trijų automobilių avarija Kaune trikdė eismą
  • Trijų automobilių avarija Kaune trikdė eismą
"Kauno dienos" skaitytojo, "Facebook" nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, trijų automobilių avarija, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pašilės gyventojams

Apie ką čia tauški? Tiek į vieną tiek į kitą pusę nuo tos sankryžos už 110 metrų yra perėjos. Nereikia tik tingėt paeit.

Kostia

Nuo bukumo ir žioplumo vaistų nėra...

Pašiles gatvės gyventojai

Miesto saugaus eismo komisijai reikia butinai ties tuo bendrabuciu arciau Pasiles gatves irengti pesciųjų pereją.. Ta sankryža yra labai pavojinga nes iš studentu gatves isvaziuoja automobiliai į Pašilės gatvę dideliu greičiu, einant Pašilės gatve ties Pašilės 39 bendrabuciu nera perėjos ir automobiliai nepraleidzia nei pesciojo, kuris yra einamoje dalyje nei dviraciu vaziuojanciu. Nuo pat pavasario ta gatve vaziuoja labai daug dviratininkų ypac vaikų, todel toje sankryžoje baisu, jog dideliu greiciu atlekusi masina nenori praleisti, nes nera įrengtos perėjos. parejos. Taigi yra prasymas irengti perėją pestiesiems ties Pasilės 39 nr,šalia esancio stomotologinio kabineto Pasilės gatvejė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS