Vagystė „Akropolyje“: išnešė megztinį ir dvi pinigines (gal atpažįstate?) | Diena.lt

VAGYSTĖ „AKROPOLYJE“: IŠNEŠĖ MEGZTINĮ IR DVI PINIGINES (GAL ATPAŽĮSTATE?)

  • 3

Kauno policija atlieka tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Sausio 6 d. apie 13.50 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prekybos centre esančioje parduotuvėje pastebėta, kad pavogtas megztinis bei dvi piniginės, kurių vertė 212 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį moterį ar žinančius jos buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašome skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 73 arba rašyti el. paštu egidijus.merkelis@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Vagystė „Akropolyje“: išnešė megztinį ir dvi pinigines <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
  • Vagystė „Akropolyje“: išnešė megztinį ir dvi pinigines <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ar

ar prekybcentriai negalėtų savo policijos padalinio išlaikyti, nes dėl striukės kreipiasi visuomenės pagalbos, o kai žmogui iš namų vagys išneša visą turtą, tai policija nelabai ir kruta? Beje, kvieskit VISUOMENĘ į pagalbą, kai APSISPRĘSIT, KAD JAU VISKO JUMS GANA IR NORIT PAGALIAU NUSTATYTI TEISINGAS KAINAS.

jooo

parduotuve tikrai nenubiednies. Kainas uzsikelia kosmines o nuolaidos juokingos. Va Anglijoje zieminis puspaltis kainavo 89 £ o nusipirkau uz 20. Kodel LT tiek nenukainuoja?

NA NA

pažinčiau jeigu parodytu nuotrauką pasisavinusio kad ir keturiasdešimt milijonų ir dar su baltom pirštinėm ,o čia žmogus tik apsirengė ,,,,sėkmės ,kainas sumažinkit ,gal nebevoks ,,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS