Vagystę įvykdžiusį vyrą žaibiškai sulaikė Žaliakalnio policininkai | Diena.lt

VAGYSTĘ ĮVYKDŽIUSĮ VYRĄ ŽAIBIŠKAI SULAIKĖ ŽALIAKALNIO POLICININKAI

  • 4

Vos gavus pranešimą apie įvykdytą vagystę iš automobilio, Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai netrukus nustatė ir sulaikė 43 metų įtariamąjį.

Nusikaltimą galimai įvykdęs vyras įkliuvo tą pačią dieną, kai tik pareigūnai sulaukė informacijos, jog Kaune, Partizanų gatvėje, išdaužus automobilio „VW Golf“ stiklą, pavogti įvairūs daiktai. Šiuo automobiliu besinaudojanti mergina dieną prieš buvo nusipirkusi įvairių automobilio priežiūros priemonių, kurias paliko automobilio bagažinėje. Trečiadienio rytą, lapkričio 28 d., atėjusi prie automobilio, rado jį su išdaužtu stiklu ir pavogtais pirkiniais.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos pareigūnai operatyviai ėmėsi veiksmų, apžiūrėję nusikaltimo vietą ir pasitelkę įvairias papildomas policijos pareigūnų darbe naudojamas priemones, vos po dviejų valandų jau nustatė galimą įtariamąjį. Tą pačią dieną įtariamasis, kuris anksčiau jau teistas, buvo sulaikytas, o pas jį rasti iš merginos automobilio pagrobti daiktai.

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Edmundas Tulcevičiu

Visų pirmą išmokim saugoti savo turtą , o po to kritikuokim policijos darbą .

kauniokas

tai yra tiesioginis pareigunu darbas ir funkcijos, uz ka jie ir gauna atlygi... o ne rengti akcijas, ''pokazuchas'' bei gyrtis iki negaliu... viesinti reiktu jei nepagautu ir kelti klausima kodel, ar negeba, ar nenori, ar dar kokios problemos kamuoja...

vogusi vyra

o ne vagyste ivygdziusi vyra, rasote kaip nuburlokeja vilnieciai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS