Įniršo dėl policijos ekipažo manevrų kelyje: mus baudžia, o patiems taisyklės negalioja | Diena.lt

ĮNIRŠO DĖL POLICIJOS EKIPAŽO MANEVRŲ KELYJE: MUS BAUDŽIA, O PATIEMS TAISYKLĖS NEGALIOJA

  • 19

Praėjusią savaitę pamatytas kelių eismo taisykles (KET) pažeidžiantis tarnybinis pareigūnų automobilis gerokai papiktino kaunietį. Po šio įvykio policijoje pradėta administracinė teisena.

Su portalo kauno.diena.lt susisiekęs vyras pasakojo, kad incidentą savo akimis matė ir užfiksuoti nusprendė penktadienį, birželio 23 dieną, apie 8 val. važiuodamas pro Rokus link Vaišvydavos.

„Pamačiau pareigūnų automobilį, kuris pradėjo įdomiai vinguriuoti, tada du tris kartus kirto ištisinę liniją ir apie penkias minutes važiavo priešpriešine eismo juosta“, – detalizavo pašnekovas.

Pilietiškas vyras užsiminė – už tokius KET pažeidimus pareigūnai labai baudžia vairuotojus. Tad šįkart nutarė nufotografuoti baudėjus, virtusius pažeidėjais. „Nepriimtina, kad pareigūnai patys taip elgiasi. Mus, piliečius, baudžia, o patiems taisyklės negalioja“, – piktinosi vairuotojas.

Gavę informaciją apie įvykį, Kauno apskrities pareigūnai ėmėsi veiksmų – pradėjo administracinę teiseną dėl kelio ženklų, žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymo ar kito KET pažeidimo. Tai užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų, nes pareigūnai, pirminiais duomenimis, nesukėlė pavojaus kitiems eismo dalyviams.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Mindis

Juokingiausia kai skuba i auto ivyki.kur greitoji turi skubeti.o policija gali niekur neskubeti.jie net turniketo nesugebetu uždeti

Senis

Kodėl naktim laksto su kaukiančiom sirenom.? Gatvės tuščios užtektų švyturėlių.

Geras

Ten posūkis,iki nelaimės keli metrai,jei būtų priešais automobilis iš už posūkio atvažiavęs,tai ir yra pavojingiausia,o čia mat niekam grėsmės nekėlė,o kai lenki traktorių tuščiame kelyje,kuris važiuoja 30 km,tai jau visiems mirtiną grėsmę keli,nors kelias tiesus ,kaip strėlė ir matomumas km į priekį...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS