Visą parą dirbančioje „Maximoje“ atsiskaitė padirbtais pinigais (gal atpažįstate?) | Diena.lt

VISĄ PARĄ DIRBANČIOJE „MAXIMOJE“ ATSISKAITĖ PADIRBTAIS PINIGAIS (GAL ATPAŽĮSTATE?)

  • 6

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl atsiskaitymo netikrai pinigais ir prašo visuomenės pagalbos atpažįstant užfiksuotą asmenį.

Kauno policija praneša, kad ikiteisminio tyrimo metu gauti Kaune, Jonavos g., prekybos centre esančių vaizdo stebėjimo kamerų įrašai, kuriuose užfiksuotas asmuo galimai už prekes atsiskaitęs netikru 50 eurų nominalo banknotu ir galintis turėti ikiteisminiam tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 31 78 arba rašyti el. paštu asta.butkute1@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką numatytą LR BK 213 str. 1 d. gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ricardas Caras

Parasytu mentai kad duos saibu uz informacija stukaciukas kaip mat atsirastu o dabar nori ant chalavos Lietuvoje vietoi patriotiskumo seniai uzaugo didelis RABARBARAS

Netikiu

Kad maximoje atsiskaite netikrais pinigais,nes kiekviena kupiura kysa i aparaciuka,turgui gal ir gali buti tsip,mano nuomone

Pranas

Pastykite IP kameras su veido atpazinimo funkcija ir aukstos raiskos ...netaupikyte Maksima per goduma is siukslino surenka kameras sumoka grasius ir .....gyventojai padekite !!! ....godus du kartus moka....!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS