Žaliakalnyje susidūrė troleibusas ir „Mitsubishi“, tarp nukentėjusiųjų – kūdikis | Diena.lt

ŽALIAKALNYJE SUSIDŪRĖ TROLEIBUSAS IR „MITSUBISHI“, TARP NUKENTĖJUSIŲJŲ – KŪDIKIS

  • 5

Trečiadienio popietę Kaune įvyko troleibuso ir lengvojo automobilio avarija. Medikų pagalbos prireikė net trim žmonėms, o tarp jų – ir 7 mėnesių kūdikiui.

Portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų informacija, kad nemenkos policijos ir medikų pajėgos dirba Žaliakalnyje, Sukilėlių prospekto ir Lazūnų gatvės sankirtoje.

Pasidomėję sužinojome, kad čia apie 11.20 val. įvyko dviejų transporto priemonių avarija. 

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad į nelaimės vietą kviesti ir pareigūnai, ir medikai. Pastarųjų išsiųstos net trys brigados.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovė portalui sakė, kad per avariją nukentėjo 60-ies metų troleibuso keleivė ir 77 metų keleivis. Transporto priemonei staigiai stabdant, moteris trenkėsi į stiklą ir susižalojo galvą. Apie vyro sužalojimus informacijos nėra.

Taip pat medikų pagalbos prireikė 27-erių metų „Mitsubishi“ vairuotojai – ji skundėsi skausmais krūtinės srityje. Į gydymo įstaigą išvežta ir 7 mėnesių mergytė, kuri buvo vežama ant galinės sėdynės vaikiškoje automobilinėje kėdutėje. Kaip stipriai nukentėjo vaikas, kol kas neaišku.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Avarijos aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

Vairuotojai praneša, kad dėl eismo nelaimės ši kelio atkarpa sunkiai pravažiuojama. Esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.

GALERIJA

  • Žaliakalnyje susidūrė troleibusas ir „Mitsubishi“, tarp nukentėjusiųjų – kūdikis
  • Žaliakalnyje susidūrė troleibusas ir „Mitsubishi“, tarp nukentėjusiųjų – kūdikis
  • Žaliakalnyje susidūrė troleibusas ir „Mitsubishi“, tarp nukentėjusiųjų – kūdikis
  • Žaliakalnyje susidūrė troleibusas ir „Mitsubishi“, tarp nukentėjusiųjų – kūdikis
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, avarija Kaune, troleibuso ir lengvojo automobilio avarija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kas kaltas dėl avarijos?

Taip ir neparašyta. Kas vairavo troleibusą, jug susižeidė moteris troleibuse, ir koks maršrutas, koks gar.nr taip ir neparašyta, galvok ką nori. Kodėl niekada nepaviešina avarijos kaltininkų pavardžių. Kad ir Žemuose šančiuose kur ta boba su Audi Q5 kuri užmušė perėjoj berniuką , taip ir po šei dienai nieko apie ja nerašo, net pavardės neparašė, o jug atėmė gyvybę jaunam berniukui.

Čiubaka

daužykit škodas TR14 ne Soliarius, pas juos dar žiemą ryte bolei meneje įmanoma važiuoti

Gediminas Bukauskas

Už sukurtą chaosą Kaune reiktų atleisti iš darbo visus savivaldybės tarnautojus, atsakingus už gatvių tvarkymą. Reikėjo prie gatvių tvarkymo darbų prileisti tik tas organizacijas ar susivienijimus, kurie gali dirbti 3 pamainomis be išeiginių. Prieš pradedant remontuoti gatvę būtina pastatyti ženklus, nurodančius apvažiavimo kryptį ir nepradėti kitos gatvės remonto, nepabaigus darbų su pirmąją. Dabar gi važiuojant ryte į darbą nežinai, koks siurprizas tavęs laukia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS