Žaliakalnyje vaikščiota peilio ašmenimis: išsišokėlis išsigando tik ugniagesių autokeltuvo | Diena.lt

ŽALIAKALNYJE VAIKŠČIOTA PEILIO AŠMENIMIS: IŠSIŠOKĖLIS IŠSIGANDO TIK UGNIAGESIŲ AUTOKELTUVO

  • 13

Liepos 6-osios popietę apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje orderis išduotas ir vienam Kauno Savanorių prospekto gyventojui, kurio bergždžiose slėpynėse su policija prireikė ir vieno iš trijų Kauno ugniagesių gelbėtojų turimo autokeltuvo.

Ugniagesių gelbėtojų suvestinėse pranešama, kad policijos budėtojas tradiciškai paprašė jų pagalbos patekti į vieną penkiaaukščio, esančio „Topo centro“ prieigose, butą 14.06 val.

Atskubėjus nurodytu adresu ir atlikus žvalgybą, nuspręsta, kad lengviausias būdas patekti į šį butą trečiajame aukšte, kurio durų, nepaisant įnirtingo policijos beldimo bei skambučio užgulimo, niekas neatidarė, per langą.

Tačiau paprašius atsiųsti autokeltuvą, šis pakeliui buvo apgręžtas, neatmetama, kad įtariamajam smurtavimu nugirdus pareigūnų pokalbius arba tiesiog perpratus jų planus. Apie pusvalandį trukusi sumaištis baigėsi tuo, kad buto savininkas galiausiai įsileido policiją.

Konstatuota, kad ir jis, ir moteris, prieš kurią, kaip buvo pranešta, buto savininkas galimai smurtavo, – blaivūs.

Be to, panašu, kad šios poros kaimynų ar tiesiog praeivių iš gatvės, išgirdusių nieko gero nežadantį dialogą bei jį lydinčius garsus, sklindančius pro vieną šio penkiaaukščio langą, pranešimo apie tai specialiosios tarnybos sulaukė laiku. Teigiama, kad moteriai net neprireikė medikų pagalbos.

Nepaisant to, slėpynes su pareigūnais žaidusiam 33-ejų įtariamajam paskirtas ne per seniausiai Lietuvoje pradėjęs galioti apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje orderis, įpareigojantis jį tam tikrą laiką išsikraustyti iš šio buto ir ieškotis pastogės kitur, nepaisant to, kad joks tyrimas, konstatavus, kad grasinimai smurtu į veiksmus neperaugo, anot Kauno policijos atstovės, nebuvo pradėtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tokius išgamas

Kurie muša moteris,ar net bet ką - reikia utilizuoti.

Bobos apnagleli

Suteiki jai pastoge, o ji tik skandalint ir sugeba. O dabar deka sito istatymo jai tokiai bobai trenktelsi kad uzsiciauptu, policija isvis tave isnamu, o o svetima boba liks pas tave namie?

Tam o ne paprasčiau

Tai gal vyrų savigarbą reikia stiprinti, kad jie nemuštų moterų ? Kodėl vyras nesiskiria, o mušasi? Tegul išsiskiria, jei žmona bloga. Ir menka vyro savigarba, jei jis muša silpnesnį už save. Tegul toks gaidelis eina į kabaką, pasirenka kokį du kartus už save stipresnį gambalą ir pabando ant jo lieti pykti. Vot tada tai bus vyriška. Bet tokie vyrai yra šiaudadūšiai, jie tik moteris gali mušti ir vaikus. Jie neturi jokio vyriškumo. Ir jų vieta prie konteinerio. Įstatymas geras, nes ne iš karto išmeta smurtautoją iš buto. Kai bus išmestas tris kartus po 15 dienų, tai po to namus praras visam laikui. Taigi jei smurtautojas nepasikeičia, nesugeba savęs suvaldyti net du kartus išmestas iš namų, tai ko dar laukti? Kol jis užmuš žmoną ar vaiką? Taigi teisingas įstatymas- sumušei trečia kartą ir išeik gyvent prie konteinerio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS