30 583 Eur laimėtoja: kai tik turiu progą – aukoju | Diena.lt

30 583 EUR LAIMĖTOJA: KAI TIK TURIU PROGĄ – AUKOJU

  • 1

„Nenoriu, kad nuskambėtų keistai, bet pasakysiu taip – aš žinojau, kad laimėsiu”, – pokalbį pradėjo 30 583 Eur „Vikinglotto“ laimėtoja, atvykusi į loterijos atstovybę atsiimti savo prizo.

Auditorė-teisininkė iš Vilniaus daugiau nei 30 000 Eur vertės bilietą internetu įsigijo jau beveik prieš tris savaites, tačiau apie laimėjimą sužinojo tik sulaukusi loterijos atstovo skambučio. „Bilietą įsigijau tiesiog internete pamačiusi reklamą, nesu aktyvi žaidėja, tačiau kartais pabandau, taip nutiko ir šįkart. Paskui netikrinau paskyros, tad apie laimėjimą ir nežinojau. Iki vakar, kai man paskambino“, – šypsodamasi pasakojo moteris, iškart po skambučio užsukusi į savo paskyrą ir pamačiusi, kad jos niekas neapgavo – ji išties laimėjo 30 583 Eur.

Laimėtoja atvirai prisipažino, kad mėgsta dalintis gerumu, kai tik gali – ji skiria pinigų labdarai ar padeda vyresniems žmonėms. „Aš net šįkart galvojau, kaip šiuo metu norėčiau padėti kokiam sergančiam vaikui, gal klausos aparatą nupirkti. Arba apmokėti studijas tam jaunam žmogui, kuris to visai negali sau leisti“, – teigiamomis mintimis dalijosi moteris. Ji tiki, kad už gerą visada yra atlyginama geru. Taip nutiko ir jai.

„Šis laimėjimas smarkiai gyvenimo nepakeis, dalį jo gal netgi taip pat skirsiu labdarai. O gal dar su dukra išvyksime į kokią kelionę...“ – garsiai svarstė žaidėja. Beje, ji prisipažino, kad kol kas dukrai dar nieko nesakė. „Ji moksleivė, bet jau supranta pinigų vertę, tačiau greičiausiai kol kas jai nieko nesakysiu“, – kalbėjo moteris, apie kurios laimėjimą žino tik sesuo.

Vilnietė laimėtoja pridūrė, kad dabar žais daugiau ir tikės, kad gerumas visada grįžta kokiu nors pavidalu – finansiniu ar ne tik.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

cha

jai norit ka nors laimet varykit i LAS VEGAS ten tikrai gal but laimesit,o cia ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS