75 000 Eur laimėtoja: „sakiau, kad žaisiu, kol laimėsiu“ | Diena.lt

75 000 EUR LAIMĖTOJA: „SAKIAU, KAD ŽAISIU, KOL LAIMĖSIU“

  • 1

Kalėdos šiais metais atėjo anksčiau? Vienai Šalčininkų rajono gyventojai šventės jau tikrai prasidėjo. Šiuo metu pensijoje esanti, prieš išeinant užtarnauto poilsio net tris darbus dirbusi ir šešis vaikus užauginusi moteris momentinėje loterijoje „Karališki turtai“ laimėjo didžiausią galimą sumą – 75 000 Eur.

Į centrinį loterijos biurą sostinėje ji atvyko su sūnumi ir jo žmona. Visų veiduose atsispindėjo ir džiaugsmas, ir jaudulys.

Laimėti sekasi

Tokia suma – 75 000 Eur – žaidėją aplankė pirmą sykį, tačiau smulkesniais laimėjimais momentinėse loterijose ji niekada nesiskųsdavo. „Esu ne kartą laimėjusi ir 100 Eur, ir 200 Eur”, – šypsojosi moteris.

Tačiau ji visada žinojo ir tikėjo, kad ateis diena, kai ją aplankys didesnis laimėjimas. „Žaisiu iki tol, kol laimėsiu didesnę sumą“, – taip mintyse sau vis kartodavo Šalčininkų rajono gyventoja.

Laimėtoja apie savo sėkmę pirmiausia pranešė savo sūnui ir marčiai, su kuriais drauge ir atvyko į Vilnių.

Pasiteiravus, kam skirs laimėjimą, moteris šypsodamasi pradėjo vardinti, kad turi šešis vaikus, septynis anūkus. „Štai sūnus labai nori pirkti žemės sklypą. Aišku, kažkiek ir save reikės palepinti, sveikatą pastiprinti“, – teigė moteris.

Tačiau pirmiausia laimėtoja su visai šeima atšvęs savo sėkmę. „Juk Kalėdų senis pas mus atėjo kur kas anksčiau“, – juokėsi laimėtoja su savo artimaisiais.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zelemunčikas

Kad iš bado netintų Lietuvos locbatronščikai,reikalinga įtikimesnė reklama,pvz.Stumbrė iš Labanoro pagimdė auksinį veršiuką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS