Gimtadienio dovana sau – 25 000 Eur laimėjimas | Diena.lt

GIMTADIENIO DOVANA SAU – 25 000 EUR LAIMĖJIMAS

  • 2

Kokią geriausią dovaną esatę gavę gimimo dienos proga? O ką esate pasidovanoję sau? Štai kineziterapeutė iš Klaipėdos pati sau įteikė nemenką dovaną – 25 000 Eur laimėjimą loterijoje.

Tokia sėkmė jauną moterį, šiuo metu esančią motinystės atostogose, aplankė e-momentinėje loterijoje „Sėkmės 7”. „Prieš pat gimtadienį pasipildžiau savo žaidėjo krepšelį perlas.lt tinklalapyje, pamaniau, gal pavyks ką laimėti“, – linksmai pasakojo klaipėdietė.

Merginos nuojauta nemelavo – neilgai trukus, vos už 1 Eur nusipirkusi „Sėkmės 7” bilietą, ji laimėjo 25 000 Eur. „Pamačiusi tokią sumą, turbūt kaip ir daugelis tokioje situacijoje, negalėjau patikėti. Iškart pranešiau mamai“, – džiaugėsi laimėtoja. 

Šiuo metu vaikelį auginanti moteris prisipažino, kad jai reikia naujo automobilio, tad laimėta suma turbūt ir bus skirta šiam pirkiniui.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Įtariai žiūrintis į užsakomuosius straipsnius.

NETIKĖKITE! Tai užsakomasis straipsnis, kad galima būtų išjudinti visiškai neperkamus brangius bilietus! Kažkada, Marijampolėje irgi "laimėjo" 20000 Eurų! Deja...

Fantomasas

Sveikinu su gimtadienio dovana!Tesiog fantastika ar Fantomas sveikina su gimtadienio dovana!!! Tesiog fantastiška,ar ne taip??Prašau padėkite ir man nusipirkti laimingą biletą Laimėjimą pasidalinsime lygiomis dalimis tai yra per puse Parašykite prašau man ar sutinkate? Laukiu Pabarbiai, Fantomasas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS