Kokia taktika laimėtojui atnešė 50 000 eurų prizą? | Diena.lt

KOKIA TAKTIKA LAIMĖTOJUI ATNEŠĖ 50 000 EURŲ PRIZĄ?

  • 0

Vieni tiki prietarais, kiti – sapnų išsipildymu. Treti – kad gali laimėti didelį piniginį prizą smarkiai tuo tikėdami ir… žaisdami tam tikrai būdais. Pavyzdžiui, perkant tik naujai atsiradusių momentinių loterijų bilietus arba imant pirmą ar paskutinį bilietą iš viso pluošto. O gal ir taip, ir taip? Būtent taip žaidžia vienas vilnietis, kuris naujoje momentinėje loterijoje „Monopoly” laimėjo 50 000 eurų – didžiausią šio žaidimo prizą.

Bilietus žymi tušinuku

Laimėtojas, šiuo metu su šeima gyvenantis ir dirbantis sostinėje, išdavė savo dalyvavimo momentinėse loterijose „receptą“ – perka naujų žaidimų bilietus. „Viskas vyksta taip: atsiranda nauja loterija ir nusiperku vieną ar kelis bilietus. Jei laimiu – žaidžiu toliau“, – pasakojo vyras. Jis pridūrė, kad jei toje momentinėje loterijoje nieko nelaimi, perka kitos loterijos bilietą. Beje, naujausia „Euloto“ momentinė loterija „Monopoly“ sukurta vieno populiariausio pasaulyje stalo žaidimo pagrindu.

Dalyvaudamas momentinėse loterijose, žaidėjas visada vieną bilietą ima iš priekio, kitą iš galo, trečią – iš vidurio. „Kai nusiperku, su tušinuku pasižymiu, iš kurios vietos buvo paimtas kiekvienas bilietas. O šis, atnešęs man tokį laimėjimą, buvo paimtas pirmas iš viso pluošto bilietų“, – pasakojimu dalijosi vilnietis.

Tąsyk vyras neskubėdamas grįžo namo, ten nutrynė bilietą, pamatė karučio ženklą, kuris buvo jo laimingas simbolis. „Žiūriu – karutis. Ne karutis? Na, lyg ir karutis... Padėjau bilietą. Vėl pažiūrėjau. Nepatikėjau. Dvi ar tris valandas tai sėdėjau, tai vaikščiojau, galiausiai atsisiunčiau „Perlas“ programėlę, nuskenavau bilietą – ir ką – yra 50 000 Eur!” – juokėsi laimėtojas. Kol vaikštinėjo ir žmonai pasakė, bet ji taip pat negalėjo patikėti. „Kai patikrinau internetu, parodžiau žmonai, na tada jau ir sūnus, ir kaimynai sužinojo, visiems siuntėm nuotraukas su laimingu bilietu“, – juokėsi vilnietis.

Horoskopas žadėjo finansinę sėkmę

„Kaskart, trindamas bilietą, galvoju, kad turėčiau laimėti didesnę sumą, na, turi pasisekti“, – šypsojosi momentinių loterijų gerbėjas. Be to, vyras prasitarė kelias dienas prieš laimėjimą perskaitęs savo horoskopą, kuriame buvo numatoma finansinė sėkmė.

Vyras tai pat papasakojo, kad jo tėtis prieš kurį laiką „Teleloto“ yra laimėjęs 25 000 litų, o vienas draugas, dar prieš euro valiutą, „Vikinglotto“ žaidime – 180 000 litų.

Pinigai vilniečiui ir jo šeimai šiuo metu tikrai reikalingi. „Kol kas nuomojamės pusę namo, bet turime nusipirkę sklypą, tai norime pasistatyti savo būstą. Ką gi, statybų pradžiai pinigų dabar tikrai turėsime“, – džiugiai kalbėjo vyras.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS