LAUKĖ VISĄ VASARĄ – LAIMĖJO 120 000 EURŲ | Diena.lt

LAUKĖ VISĄ VASARĄ – LAIMĖJO 120 000 EURŲ

  • 1

Šį sekmadienį TELELOTO studijoje emocijos liejosi tarsi krepšinio varžybose. Žaidėjams itin sekėsi studijos žaidimuose, o net penki TELELOTO žaidėjai atsidūrė per plauką nuo Aukso puodo, kuriame jau daugiau nei milijonas eurų. Tačiau didžiausia sėkmė nusišypsojo Jurgitai iš Tauragės rajono. Moteris laimėjo Dešimtmečio atlyginimą – net 120 000 eurų – pagrindinį TELELOTO vasaros prizą.

Visą vasarą, net 12 savaičių iš eilės TELELOTO laidose buvo traukiami Dešimtmečio atlyginimo pretendentai. Jurgita buvo pirmoji, kuri tapo pretendente. Nors didžiosios dienos, kada paaiškės vasaros prizo laimėtojas, moteris turėjo laukti ilgiausiai iš visų pretendentų, ilgas laukimas atsipirko.

Sekmadienį į studiją atvyko 10 su loterija susisiekusių pretendentų, laimingasis dešimtukas buvo išrikiuotas tokia tvarka, kaip žaidėjai buvo ištraukti per visus vasaros žaidimus. Kiekvienas pretendentas traukė po voką. Devyniuose vokuose laukė paguodos prizai po 300 eurų, o viename – dešimtmečio atlyginimas! Vos išvydusi, kas yra jos voko viduje, moteris nebegalėjo sulaikyti džiaugsmo ašarų. Į studiją mamos palaikyti kaipmat išbėgo ir Jurgitos dukrelė.

Iš karto atsakyti kam skirs milžinišką sumą sujaudinta moteris negalėjo – ją užklupo laidos vedėjų ir kitų pretendentų sveikinimų lavina. Savo ruožtu šiuo puikiu laimėjimu TELELOTO uždarė vasaros sezono prizų dalybas. Rugsėjo 9 dieną, loterija startuos su nauju sezonu ir naujais – rudens sezono prizais.

Gairės: Perlas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vladas

Ką čia komentuoti SVEIKINU Moterį.O dabar galiu nuspėti ateitį .Netrukus atsisuks "draugai",kurie buvo atsukę užpakalius ir pasiūlys kuo greičiau ištaškyti laimėjimą tik su jų "protingiausia pagalba".Netikėk ką jie Tau suoks,tai tada būsi laiminga. Taškas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS