Jubiliejų Klaipėdos pilies džiazo festivalis švęs su legendine britų grupe „Incognito“ | Diena.lt

JUBILIEJŲ KLAIPĖDOS PILIES DŽIAZO FESTIVALIS ŠVĘS SU LEGENDINE BRITŲ GRUPE „INCOGNITO“

Klaipėdos pilies džiazo festivalis 30 kartą kvies klausyti geriausių džiazo virtuozų iš viso pasaulio.

Neatsiejamu vasaros desertu tapęs Klaipėdos pilies džiazo festivalis birželio 27-29 dienomis kvies pasinerti į muzikinę kelionę Teatro aikštėje jau 30 kartą.

„Grupė „Incognito“, vienas šių metų festivalio perlų. Beveik pusę amžiaus išlaikę populiarumą, pelnę daugybę apdovanojimų ir užkariavę ne vienos kartos melomanų širdis. Esu neapsakomai laiminga, kad Klaipėda atsirado jų pasaulinių gastrolių žemėlapyje“, – teigia Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

Iš Didžiosios Britanijos kilusi grupė „Incognito“ suburta 1979 metais, melomanams ji atpažįstama, kaip puikiai interpretuojanti įvairių džiazo srovių, soul, funk, acid jazz muzikos stilius. Jie bendradarbiauja su pasaulinio žinomumo muzikantais, kaip Chaka Khan, Al Jarreau, Mario Biondi, Ed Motta, Stevie Wonder

„Dabar yra nuostabus laikas muzikai. Mes esame ne tik atlikėjai, bet ir mokytojai, gydytojai bei geros nuotaikos ambasadoriai – ir žinoma, į tai žiūrime labai rimtai“, – teigia Incognito“ nariai.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis – džiazo muzikos fiesta, organizuojama Klaipėdoje nuo 1994 metų. Šią vasarą XXX festivalis vyks birželio 27-29 d. Klaipėdos Teatro aikštėje. Jubiliejinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis ir tarptautinis nematerialaus kultūros paveldo festivalis „Lauksnos“ taps ir į uostamiestį po 6 metų pertraukos sugrįžtančių didžiųjų burlaivių lenktynių „The Tall Ships Races Klaipėda 2024“ kultūrinės programos partneriu.

Daugiau informacijos www.jazz.lt

GALERIJA

  • Jubiliejų Klaipėdos pilies džiazo festivalis švęs su legendine britų grupe „Incognito“
  • Jubiliejų Klaipėdos pilies džiazo festivalis švęs su legendine britų grupe „Incognito“
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Rolandas

Apsaugok Viešpatie nuo tokių Legendų..

Tas pats

Ir vėl nemokami, priverstiniai koncertai?

Rinkejas ne jo

Šlykštyne dudorius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS