„Muzikuojančiame kelte“ skambės „Hiperbolės“ hitai | Diena.lt

„MUZIKUOJANČIAME KELTE“ SKAMBĖS „HIPERBOLĖS“ HITAI

  • 1

Turbūt kiekvienas galėtų sudainuoti bent po vieną legendinės grupės "Hiperbolė" kūrinį. Juk tai – muzika, žavinti tiek lyrine melodija, tiek prasmingais tekstais. Taigi šios grupės gerbėjams – džiugi žinia. Liepos 15 d. "Hiperbolės" šlageriai grįžta ant "Muzikuojančio kelto" denio kartu su grupės vokalistu, gitaristu bei daugumos dainų autoriumi Igoriu Berinu.

Ir grįžta su trenksmu, nes juos scenos grandas atliks kartu su jaunais talentingais muzikantais "Huge Soul". Grupę subūrė Edvinas Kišonas – jaunas gitaristas, prie kurio prisijungė perspektyvūs muzikantai: vokalistas Emilis Paškevičius, bosistas Jonas Stanevičius, būgnininkas Kęstutis Zubavičius bei klavišininkas Matas Čerenkovas. 

"Jauni, bet profesionalūs, siekiantys kokybiško skambesio", – taip apie scenos partnerius "Huge Soul" atsiliepia I. Berinas, pabrėždamas, kad keturiasdešimt penkerių metų skirtumas netrukdo muzikantams rasti bendrą kalbą. "Mus vienija tie patys dievukai, mokytojai, iš kurių sėmėmės įkvėpimo: "Led Zeppelin", "Rolling Stones", "Deep Purple" gitaristas Ritchie Blackmore'as", – vardijo I. Berinas.

Su jaunuolių grupe legendinis atlikėjas susipažino jiems muzikuojant koncerte ir tai, ką išgirdo, jam labai patiko. Taigi pasiūlė kartu atlikti visas "Hiperbolės" dainas. Jaunimas su džiaugsmu priėmė pasiūlymą ir jie jau dvejus metus kartu sėkmingai koncertuoja.

"Labai norėjome atkurti "Hiperbolės" dvasią. Ir tikrai legendiniai kūriniai skamba kaip originalai."

"Muzikuojančio kelto" reiso metu klausytojai turės galimybę ne tik išgirsti, bet ir kartu padainuoti tokius hitus kaip  "Pamiršk mane", "Aš ieškosiu Tavęs", "Kodėl?", "Vasara", "Aš dar dainuosiu" ir daugelį kitų, kuriuos vyresnioji publika iki šiol puikiai prisimena, jaunesniems – tai tarsi atradimas.

Paklaustas, kaip per tiek daug metų scenoje neišblėso noras koncertuoti ar meilė daugybė kartų atliktoms dainoms, jis atsakė, kad scena jam yra kažkas užburiančio. Būta nemažai rimtų sveikatos problemų, tačiau viską išgyvenęs jis toliau lipa ant scenos. "Man tai yra didelis malonumas ir, nors turiu ilgametę patirtį, aš prieš kiekvieną koncertą jaudinuosi. Džiaugiuosi, jausdamasis reikalingas klausytojams, bei galimybe kurti, dainuoti", – mintimis dalinosi I. Berinas. Netolimoje ateityje legendinis atlikėjas kartu su grupe "Huge Soul" planuoja išleisti naujų dainų albumą ir vinilinę plokštelę su naujai suskambėjusiais senaisiais hitais.

I. Berinui pasirodymas ant "Muzikuojančio kelto" denio - antrasis. Pirmasis koncertas netradicinėje erdvėje jau vien dėl to, kad koncertas vyksta kelte. O ką jau kalbėti apie muzikinius niuansus. Čia visai kitaip suskamba kūriniai. Linkime šiam projektui ir toliau sėkmingai gyvuoti", – linkėjo jis.

GALERIJA

  • „Muzikuojančiame kelte“ skambės „Hiperbolės“ hitai
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ziurovas

bezdziones gali paimt pagali ir ta pati pakartot..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS