Naujuosius metus Klaipėda švęs su K. Kerbedžiu | Diena.lt

NAUJUOSIUS METUS KLAIPĖDA ŠVĘS SU K. KERBEDŽIU

  • 9

Palydint nuostabiai prabėgusius senuosius ir pasitinkant daug žadančius Žaliojo medžio drakono 2024 metus, gruodžio 31-ąją uostamiesčio publikos laukia šventinis vakaras „Renginių kombinate“ kartu su vienu žinomiausių Lietuvos atlikėjų Kastyčiu Kerbedžiu.

„Renginių kombinatas“ kviečia klaipėdiečius ir Klaipėdos miesto svečius į nepakartojamą Naujųjų metų šventę, kurioje skambės žinomiausi K. Kerbedžio hitai. Su dainininku publika pasiners į muzikos pasaulį, o kaip sakoma, kaip Naujuosius sutiksi – tokie metai ir bus.

Magiškos Naujųjų metų akimirkos laukia Klaipėdoje naujai atsidariusioje renginių salėje „Renginių kombinatas“ (Dubysos g. 29B). Tai nauja, ypatinga erdvė. Vietos – prie staliukų, didžiulė salė, baras, šokių erdvė, kiekvienas atras geriausią vietą sau. Tai erdvė muzikai, jaukiam bendravimui, emocijoms ir naujiems potyriams.

Vakaro metu pasirodys renginių vedėjas Kęstutis Medelis, kuris nė vienam neleis renginyje liūdėti. Atėjusiųjų lauks linksmi žaidimai, pramogos ir gera nuotaika, o DJ Endrio užtikrins, kad šokiai truktų iki ryto. Diskotekos metu skambės geriausi Naujųjų metų ritmai.

„Kviečiame visus pasitikti Naujuosius metus su ryškia žvaigžde – K. Kerbedžiu! Jis atneš muzikos magijos ir paliks nepaprastą šios šventinės nakties prisiminimą“, – žadėjo renginio organizatoriai.

„Renginių kombinatas“ kuria naują klaipėdietišką realybę – vietą, kur susitinka muzika, emocijos ir potyriai. Leis-kite sau patirti nepamirštamą Naujųjų metų pradžią!“ – kvietė šeimininkai.

Renginio pradžia – 20 val. Bilietus platina Bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Jadzė

Ne, ne ir dar kartą ne. Tik ne Kerbedis Klaipėda jo nelaukia. Išverstaskūris

Senokas

Gerbiu ir myliu

šlykštu

buvo "Vaivorykštė", tapo Kerbedis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS