Aplink medicinos įstaigą – šiukšlės | Diena.lt

APLINK MEDICINOS ĮSTAIGĄ – ŠIUKŠLĖS

Klaipėdiečiai lieja pyktį dėl netvarkos vienos uostamiesčio medicinos klinikos teritorijoje. Į gydymo įstaigą atvykstantys pacientai ir praeiviai priversti uostyti ne vieną mėnesį pūvančias šiukšles.

Klaipėdietė Birutė stebisi Šilutės plente įsikūrusios medicinos klinikos "MediCA klinika" apsileidimu.

Anot moters, teritorija šalia jos neprižiūrima ir netvarkoma.

"Kasdien keliaudama į darbą praeinu pro šį pastatą. Klinikos pastatas apaugęs didžiulėmis žolėmis, aplink mėtosi šiukšlių. Norėtųsi čia dirbančių gydytojų paklausti, kaip jie jaučiasi į darbą brisdami per šiukšlių krūvas", – piktinosi moteris.

Tame pačiame pastate įsikūrusi ir bendrovė "Vinkelis ir Ko". Pasak pašnekovės, šiai įmonei priklausanti teritorija visuomet blizga.

O greta "MediCA klinikos" besimėtančių atliekų nesivarginama iškuopti net prieš didžiąsias metų šventes.

Į uostamiestį kasmet atvyksta šimtai tūkstančių lankytojų iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Anot klaipėdietės, vykstant didžiausiems miesto renginiams, turistai ne kartą stebėjosi netvarka.

Žmones šokiruoja faktas, jog chaosas įsivyravo ne prie greitojo maisto užkandinės ar naktinio baro, o po medicinos įstaigos langais.

Juk svečiui nepasakysi – dabar užsimerk ir nieko nematyk.

"Gyvename viename Lietuvos didmiesčių. Kaimo sodybos pasipuošusios gėlynais, dekoratyviniais krūmais, veja. Gėda, kai vasarą kartu su į Jūros šventę atvykusiais svečiais tenka eiti pro tokią apleistą vietą. Juk svečiui nepasakysi – dabar užsimerk ir nieko nematyk", – kalbėjo moteris.

Edgaras Balaika, medicinos įstaigos "MediCA klinika" kokybės ir audito vadovas

Visų pirma norėčiau atsiprašyti dėl kilusių problemų. Taip pat informuoju, jog įvertinome situaciją. Netvarka prie klinikos padalinio tikrai buvo.

Inicijuosime teritorijos sutvarkymą savo jėgomis.

Informaciją dėl netvarkos perduosime pastato valdytojo – Klaipėdos miesto savivaldybės atstovams bei kitiems patalpų nuomininkams ir paprašysime spręsti kylančias problemas ateityje.

Pažymime, jog pagal prisiimtus įsipareigojimus už pastato aplinkos tvarkymą atsakingas pastato savininkas arba jo įgalioti prižiūrėtojai.

Aukštos kokybės paslaugų teikimas, apimantis ir patalpų, kuriose jos yra teikiamos, reprezentatyvumo užtikrinimą, yra klinikos prioritetas, todėl, matydami pastato prižiūrėtojų nesprendžiamą situaciją, klinikos padalinio darbuotojai ne kartą savo iniciatyva tvarkė ir vis dar tvarko šią teritoriją.

GALERIJA

  • Aplink medicinos įstaigą – šiukšlės
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaimynas

Kaip sakoma- kokia tvarka, tokia ir kokybė.

Gyventoja

Ten niekada nėra niekas tvarkęs, pastatas baigia apželti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS