Bėdos dėl duobės nesibaigia | Diena.lt

BĖDOS DĖL DUOBĖS NESIBAIGIA

Vairuotojai, važiuodami lygiu keliu ties Tilžės g. žiedine sankryža, džiaugėsi neilgai. Prieš porą savaičių sulyginta duobė ir vėl atsinaujino. Klaipėdiečiai trauko pečiais ir nesupranta, kaip tai galėjo nutikti.

Dar prieš keletą savaičių gyventojai skundėsi atsivėrusia didžiule duobe. Ją vairuotojai sutikdavo važiuodami iš Mokyklos g. į Tilžės g. žiedinę sankryžą.

"Kasdien šiuo keliu važiuoju į darbą. Persirikiuoti į kitą eismo juostą pavyksta ne visada, tad tenka riedėti tiesiai per didžiulę duobę. Baisu ratą pamesti", – tikino dienraščio skaitytoja.

Į skundus miesto valdininkai sureagavo, ir po kelių dienų ši problema buvo išspręsta.

Pasirodo, ties žiedine sankryža esanti įgriuva – tarsi votis, kuri vis atsinaujina.

Neprabėgus nė dviem savaitėms, vairuotojai vėl priversti niokoti automobilius ir rizikuoti savo pačių saugumu, mat palijus visi kelio tvarkymo darbai nuėjo perniek.

Kasdien šiuo keliu į darbą važiuojantys klaipėdiečiai netveria pykčiu.

"Duobė buvo užpilta keliais kastuvais žvyro. Užteko menko lietaus, kad viską išplautų. Ar taip technologijų amžiuje tvarkomi keliai? Jeigu valdžia nesugeba užtaisyti paprasčiausios įgriuvos, tada tai padarysime mes, patys gyventojai", – piktinosi klaipėdietis Viktoras.

Klaipėdos savivaldybės atstovai žada situaciją įvertinti darkart.

"Apie tame kelio ruože esančią problemą žinome. Šįryt prašėme, kad kelininkai nuvyktų ir duobę vėl užlygintų. Ši teritorija įeina į vadinamojo Tilžės žiedo remonto darbų zoną, tad ją tvarkyti turi rangovai", – kalbėjo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Pasak savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjo Valdo Švedo, duobė buvo užtaisyta tik laikinai, kol bus baigti vadinamojo Tilžės žiedo rekonstrukcijos darbai.

Projekte numatyta, jog žiedinę sankryžą planuojama baigti tvarkyti tik kitais metais.

V.Švedas tikino, kad bus bandoma rasti optimaliausią būdą, kaip užtikrinti vairuotojų saugumą.

"Pasižiūrėsime, galbūt duobę užliesime šaltu asfaltu, kad daugiau problemų nekiltų. Darbus atliksime per keletą artimiausių dienų", – teigė V.Švedas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS