Centrinėje gatvėje – remonto darbai | Diena.lt

CENTRINĖJE GATVĖJE – REMONTO DARBAI

Uostamiesčio vairuotojai, važiuodami centrine Herkaus Manto gatve, nuo šiandienos turėtų būti atidesni – čia pradedami kelio dangos remonto darbai.

Kelininkai nežada riboti eismo ar kitaip trikdyti uostamiesčio susisiekimo. Antradienį tose vietose, kur kelio danga sutrupėjusi ar matyti duobės, bus nuimtas asfalto paviršius.

Pranešama, kad remonto darbai vyks Herkaus Manto gatvėje nuo Lietuvininkų aikštės iki Šiaurės prospekto. Kelininkai dirbs ir S.Daukanto gatvėje.

"Kad nesusidarytų spūsčių, rangovai žada apsitverti ir pasižymėti tik tas vietas, kuriose dirbs. Eismas nebus uždarytas. Taip pat sutarta, kad darbai vyks ne piko valandomis", – tikino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Kelio remonto darbų prireikė įvertinus situaciją kai kuriose šių gatvių vietose.

"Norime prieš žiemą suremontuoti duobes. Jų ne tiek daug, bet daugiau fiksuota dešiniojoje eismo juostoje važiuojant "Studlendo" link. Kelios duobės yra po viaduku, taip pat ties Klaipėdos universitetu ir ties "Studlendu", – pasakojo N.Vedeikienė.

S.Daukanto gatvėje teks tvarkyti ne tik duobes, bet ir kelkraščius.

"Matyti, kad kai kuriose vietose yra susidėvėjęs asfaltas, kuris žiemą gali virsti avarinėmis duobėmis", – aiškino specialistė.

Kol kas tikimasi, kad darbus pavyks atlikti iki savaitės pabaigos, jei nesutrukdys orai.

Vietas, kuriose vyks remontas, kelininkai pažymės kelio ženklais, kurie praneš, kad čia remontuojama.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nofis

Vasara laiko nebuvo. Pavasari vel duobes lopys.

Anonimas

Uždarom Klaipėdos miestą iki Naujų metų ir remontuojam visas gatves. Klaipėdiečius paleisti mokamų atostogų, kad nesigadintų sau nervų ir kitiems (svečiams) atvykstantiems į Klaipėdą sudarydami kamščius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS