Danės skveras skendo tamsoje | Diena.lt

DANĖS SKVERAS SKENDO TAMSOJE

Vakare į miesto centrą išėję pasivaikščioti gyventojai nustebo, kad neseniai sutvarkytame Danės skvere neveikė šviestuvai, nors vaikštančiųjų parke buvo nemažai. Kai kurie ėjo pasišviesdami telefonų žibintais.

Kelias dienas laukiant atsakymo, dėl kokių priežasčių minėtame skvere vakarais nedega nė vienas šviestuvas, niekas taip ir nepaaiškėjo.

„Klaipėdos paslaugos“ įvertino bendrą apšvietimą, pastebėtas vienas mirgantis šviestuvas, kuris sutaisytas. Taip pat neveikia šviestuvai, esantys arčiau fontano, siekiant išsiaiškinti priežastis, dar kartą bus atlikta papildoma patikra“, – trumpai informavo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė.

Neseniai panaši situacija buvo ir Skulptūrų parke. Vienas vyriškis skundėsi, kad per Jūros šventę esą turėjo eiti pasišviesdamas telefonu, kadangi ir čia neveikė apšvietimas.

Tąkart Klaipėdos savivaldybės atstovai patikino, kad apšvietimo sutrikimas buvo greitai sutvarkytas. Tai tebuvo tik laikinas gedimas.

„Iš pradžių Skulptūrų parkas, po to – Danės skveras. Atrodo, kad vos užklupus prastiems orams, Klaipėdoje atsiranda daugybė įvairių gedimų, sutrikimų. Kokiomis medžiagomis dirbama, kad jos neatlaiko klaipėdietiškų orų?“ – teiravosi klaipėdietis Vaidas.

Kokie sutrikimai „išjungė šviesą“ visame Danės skvere – kol kas nežinoma.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

klaipėdietis

Naujajame turguj irgi kai sutemsta tamsuuuu. Po darbo apie 21 val baisu eit. Tikriausiai taupo musu saskaita. Sventem negaila o darbo zmonem namo pareit gailaaa

klaipediete

pempininku raj irgi ne visos lempo dega 2 vakarus visai nedege

Ne tik miesto centre žmonės gyvena.

Laukininkuose išvis vakarai be apšvietimo kartojasi nuolat. Ir kažkodėl apie tai niekas nerašo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS