Dėl remonto – eismo apribojimai | Diena.lt

DĖL REMONTO – EISMO APRIBOJIMAI

Panevėžio gatvėje vandentiekininkai remontavo lietaus nuotekų kanalizacijos šulinį. Buvo įlinkusios pastarojo konstrukcijos ir formavosi duobė, kuri apsunkina eismą.

Vandentiekininkai Panevėžio gatvėje plušėjo penktadienį ryte. Dėl darbų buvo ribojamas eismas. Vairuotojams teko aplenkti įspėjamaisiais kuoliukais pažymėtą arterijos dalį, kur plušėta.

Norint suremontuoti lietaus kanalizacijos šulinio konstrukcijas – pakeisti paaukštinimo žiedus, teko ardyti ir asfalto dangą.

"Nori nenori teko išimti dalį dangos. Kitaip negalėtume pakeisti konstrukcijų. Viską reikia išimti, kai kur betonuoti. Asfalto danga bus atstatyta", – tvirtino įmonės "Klaipėdos vanduo" dispečerinės vadovas Matas Grikšas.

Kad reikia remontuoti Panevėžio gatvėje esantį lietaus nuotekų šulinį, pastebėjo patys vandentiekininkai. Šalia jo jau formavosi duobė.

"Defektui susidaryti įtakos galėjo turėti daug veiksnių – ir transporto srautai, ir laikas, ir meteorologinės sąlygos – staigūs atšalimai ir atšilimai", – aiškino vadovas.

GALERIJA

  • Dėl remonto – eismo apribojimai
  • Dėl remonto – eismo apribojimai
  • Dėl remonto – eismo apribojimai
  • Dėl remonto – eismo apribojimai
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Darius

Cia neremontas, o darbas darbui.ispjauna 1m2 asfalto apie sulini, atsikasa ir pakeicia suluzusius ziedus ir uzasfaltuoja. Kadangi ispjauna minimaliai iskasto grunto neimanoma sutankinti-patrypia su koja ir deda asfalta. Praeina x laiko nesutankintas gruntas suseda ir vel idumba. Pritrukus grunto naudojama bet kas zvyras smelis betonas nors ikainiuose numatyta nauja sertifikuota skalda ir smelis kaip to reikalauja reglamentai. Ispjauna 15cm asfalto, o ilopo 5cm.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS