Dėl valstybės dienai skirtų renginių vairuotojų laukia eismo apribojimai | Diena.lt

DĖL VALSTYBĖS DIENAI SKIRTŲ RENGINIŲ VAIRUOTOJŲ LAUKIA EISMO APRIBOJIMAI

Dėl Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtų renginių šeštadienį bus ribojamas eismas Manto gatvės dalyje ties Atgimimo aikšte, nuo Danės gatvės iki Liepų ir Naujojo Sodo gatvių.

Įvažiuoti į šį arterijos ruožą nebus galima nuo 14 iki 17 val. arba kol važiuojamojoje dalyje neliks žmonių. Dėl eismo apribojimų kitaip važiuos ir miesto autobusai, maršrutiniai taksi.

2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 14 maršrutų autobusai į šiaurinę miesto dalį iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau – Tiltų, Danės, J. Karoso, Liepų, Manto gatvėmis ir grįš į įprastą trasą.

Į pietinė miesto dalį šiais numeriais pažymėti autobusai iš pradžių taip pat važiuos įprasta trasa, tada – Manto, Liepų, J.Karoso, Danės, Tiltų gatvėmis ir vėl grįš į patvirtintą maršrutą.

10 maršruto autobusai minėtu laiku iš pradžių į šiaurinę miesto dalį važiuos patvirtintu maršrutu, toliau – Tiltų, Danės, J. Karoso, Liepų gatvėmis ir toliau – patvirtintu maršrutu.

Į pietinę miesto dalį šio maršruto autobusas važiuos iš pradžių patvirtintu maršrutu, toliau – Liepų, J.Karoso, Danės, Tiltų gatvėmis ir grįš į įprastą maršrutą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS