Dėl vasaros – planai ir pasitarimai | Diena.lt

DĖL VASAROS – PLANAI IR PASITARIMAI

Nors iki vasaros laiko dar yra, jau buvo aptartos prevencinės priemonės, gyventojų saugumo ir kiti klausimai, aktualūs birželio 1-ąją prasidėsiančiam sezonui. Apie tai pasikalbėti buvo pakviesti įvairių tarnybų ir įstaigų atstovai.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Gintaro Neniškio, tokie pasitarimai vyksta kasmet.

„Anksčiau turėjome Ekstremalių situacijų komisiją, kurioje dalyvaudavo visų kontroliuojančių arba su ekstremaliomis situacijomis dirbančių kompanijų atstovai – gaisrininkai, policininkai, Visuomenės sveikatos centras, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba ir kiti. Kviečiame ir paplūdimių tvarkytojus, miškininkus, miesto tvarkytojus, Smiltynės perkėlos, „Klaipėdos keleivinio transporto“, uosto atstovus, daugybę žmonių, kuriems artėja išbandymų laikotarpis“, – sakė direktorius.

Susitikime buvo užsiminta, kad šių metų liepą vyks NATO viršūnių susitikimas, tad tą dieną daugelis pareigūnų ir kitų tarnybų atstovų bus deleguoti iš Klaipėdos į Vilnių. Svarbu užtikrinti, kad tuo metu uostamiestyje nekiltų problemų.

„Tai buvo gamybinis susitikimas, aptarėme, pasiplanavome. Tikėsimės, kad problemų nebus, bet jeigu jų bus, visi turi būti pasiruošę reaguoti ir žinoti veiksmus, kas ką daro ir kas ko imasi. Liepą vyks NATO viršūnių susitikimas. Tuo metu didelė dalis pareigūnų iš Klaipėdos bus deleguoti į Vilnių, tad esminis niuansas – visi turi žinoti ir planuoti savo veiklas“, – tikino G. Neniškis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

KAZYS

Šulco kenkėjo palikuonis. VON.

NUIMKIT nuo vaizdo

šį BAISŲ snukį BAISAUS individo.

Purmaliai

krutas fruktas,su kkt atskiras klausimas ?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS