Į Klaipėdą atvyko Vokietijos kariniai laivai | Diena.lt

Į KLAIPĖDĄ ATVYKO VOKIETIJOS KARINIAI LAIVAI

  • 17

Į Klaipėdos uostą ketvirtadienį pirmą kartą atvyko Vokietijos kariniai laivai FGS ,,Oker“ ir FGS ,,Oste“, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Šie laivai atvyko Lietuvai minint narystės NATO 15-ąsias metines.

Jie Lietuvoje viešės iki balandžio 1 dienos. Įgulų nariai dalyvaus kovo 31 dienos šventiniame renginyje Palangoje, numatomi susitikimai su Lietuvos karinių jūrų pajėgų vadovybe.

Jūratės ir Kastyčio skvere Palangoje prie tilto į jūrą vyks Lietuvos, Europos Sąjungos ir NATO vėliavų iškilminga pakėlimo ceremonija, ekspozicijas pristatys Karinių jūrų pajėgų Povandeninių veiksmų komanda ir kiti Lietuvos kariuomenės daliniai.

Renginyje planuoja dalyvauti krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis, Lietuvos kariuomenės ir NATO sąjungininkų atstovai.

Lietuva Aljanso nare tapo 2004 metų kovo 29 dieną, kai Vašingtone buvo deponuoti Šiaurės Atlanto sutarties ratifikavimo raštai.

GALERIJA

  • Į Klaipėdą atvyko Vokietijos kariniai laivai
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Istorijos spiralė

Hitlerį 1939m kovo 23 Klaipėda taip pat priėmė kaip išganytoją ir saugotoją, čia tik laiko klausimas, kada Vokietija pareikalaus Mėmelį atgal, o kai pareikalaus, bus vėl "smuko lietuvių patriotizmas ir pasitikėjimas savo valdžia" :)

Anonimas

Vokietija vel uzpuls Rusija. Lietuviski landzberginiai banditai paruosti masinems rusu zudynems.. 1941 metais buvo zydai, dabar 2019 - rusai. Tiktai ar suspes?

brainwashed

anonimui. dar vienas supuvėlis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS