Į KU rektorius toliau kandidatuos tik dabartinis universiteto vadovas A. Razbadauskas | Diena.lt

Į KU REKTORIUS TOLIAU KANDIDATUOS TIK DABARTINIS UNIVERSITETO VADOVAS A. RAZBADAUSKAS

  • 6

Vienam iš dviejų pretendentų į Klaipėdos universiteto (KU) rektoriaus postą atsiėmus kandidatūrą, konkurse toliau dalyvaus tik vienas kandidatas – dabartinis universiteto vadovas Artūras Razbadauskas.

Kaip pranešė KU, penktadienį pasibaigus dokumentų priėmimo terminui konkurse, norą jame dalyvauti taip pat buvo išreiškęs Fizinių ir technologijos mokslų centro vyriausiąjį mokslo darbuotojas.

Abu dalyviai registruoti kaip kandidatai į KU rektoriaus pareigas, tačiau E. Juzeliūnas antradienį vakare raštu informavo Rektoriaus rinkimų komisijos sekretoriatą atsiimantis savo kandidatūrą ir konkurse nedalyvausiantis.

Rektoriaus rinkimų komisijos pirmininkės Eglės Stonkės teigimu, tai netrukdo tęsti konkurso – reglamente yra nustatytos rinkimų procedūros ir esant tik vienam kandidatui.

Lapkričio 30 dieną rektoriaus rinkimus organizuojanti KU taryba rengia atvirą posėdį, kuriame kviečiami dalyvauti ir Universiteto bendruomenės nariai. Posėdyje bus pristatyta kandidato į KU rektoriaus postą A. Razbadausko vizija bei ateinančių penkerių metų veiklos programa.

Dabartinė A. Razbadausko kadencija baigiasi kitų metų kovą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Klaipėdiečiai tapo menkystomis

KU dirba talentingi mokslininkai, mokslų daktarai, studijos vyksta normaliai ir profesionaliai. Tačiau miestas, t.y., ir valdžia, ir gyventojai, ir pavyduoliai, ir šiaip neaišku kokie žmogeliai, vietoje to, kad padėtų universitetui augti, tobulėti, dar kiša pagalius į ratus, net tyčiojasi. Nėra tu būt pasaulyje kito miesto, kuris nenorėtų turėti universiteto, o turintį kuo labiau koneveiktų ir jam kenktų.

jonis

jeigu ir toliau taip, manau kad jokios perspektyvos KU…

jau azartiška

Jau du kartus pasiplovė...Eimuti, lauksime trečio raundo :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS