Ieškos naujo Kultūros skyriaus vedėjo | Diena.lt

IEŠKOS NAUJO KULTŪROS SKYRIAUS VEDĖJO

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas apgailestavo, kad savivaldybę palieka dabartinis Kultūros skyriaus vedėjas Narūnas Lendraitis, kuris praeitą savaitę buvo išrinktas Neringos vicemeru. Artimiausiu metu į atsilaisvinusią vietą bus ieškoma kandidato užimti šias pareigas.

Nuo balandžio 27 d. atsilaisvins Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjo vieta. Esą kandidatų į šias pareigas yra, tai – žmonės iš Klaipėdos kultūrinės bendruomenės žmonių, kurie pretenduos užimti šias pareigas. Tačiau personalijos kol kas dar neįvardijamos.

"N.Lendraitis tikrai buvo geras skyriaus vedėjas, jam jokių priekaištų neturiu. Paprastai, kai atsilaisvina kokia nors pareigybė, savivaldybėje yra skelbiamas konkursas. Mes dažnai darome ir vidinę atranką, tada siūlome tam tikriems savivaldybės administracijos darbuotojams pagalvoti apie savo karjeros pokyčius. Įvertinę tai, kad netrukus prasidės vasara ir neišvengiamai kils kultūrinių renginių bumas, Kultūros skyriaus vedėjo vietos tuščios ilgai nelaikysime", – dienraščiui sakė S.Budinas.

Per pastaruosius metus Klaipėdos kultūros srityje įvyko nemažai pokyčių.

Pernai patvirtinta miesto kultūros strategija iki 2030 metų, kuri gana ambicinga, kartelė užkelta aukštai, iššūkių esą yra daug, finansavimas, palyginti su 2014 metais, kultūrai yra padvigubintas.

Tad, pasak S.Budino, atėjusiajam į Kultūros skyriaus vedėjo vietą bus ką veikti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zenonas Priekuliškis

Jeigu strategija patvirtinta kam bereikalingas ir vedėjas (a)? Paskyrei vieną vyresnį ir lai dirba, o gal ten visi vyresni? Įdomu kur buvo S.Budinas sąjūdžio laikais, kad dabar taip perdėtai patriotiškas su rimtu tokiu veidu. Įsivaizduokite, jeigu mes visi vaikščiotumėm po KLaipėdą su tokiais rimtais "snukiais"? Šone matosi, kaip močiutė išsigandusi susiėmė netgi už galvos ir nusisuko. Miela Astutė, prie progos būtų įdomu paskaityti, ką veikė sąjūdžio laikais šis tautiškas žmogus. Galimai būsimasis ir blėstančios partijos p-kas? Iš anksto dėkoju.

Klaipėdietis

Arvydas teisus, aš irgi už Budiną. Mariničius užmtas, Karmanovas turgų stato, belieka Budinas. :)

L.

Ačiū Narūnui.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS