Išrinktas naujas įmonės „Gatvių apšvietimas“ vadovas | Diena.lt

IŠRINKTAS NAUJAS ĮMONĖS „GATVIŲ APŠVIETIMAS“ VADOVAS

Įmonei "Gatvių apšvietimas" vadovauja naujas generalinis direktorius. Šias pareigas nuo pirmadienio pradėjo eiti Dangeras Aleksandrovas.

Į įmonę "Gatvių apšvietimas" jis atėjo iš bendrovės "Klaipėdos vanduo". Pastarojoje D.Aleksandrovas dirbo 18 metų, iš kurių 15 buvo pardavimų departamento direktorius.

"Kai pamačiau, kad vyksta konkursas, nutariau jame dalyvauti. Pasitikrinti savo jėgas. Nebuvau iki galo apsisprendęs, ar keisiu darbo vietą. Tačiau norėjosi permainų, kilti karjeros laiptais", – sakė naujas įmonės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius.

Pretendentai į šį postą turėjo atitikti tam tikrus reikalavimus, tarp kurių – turėti reikiamą išsilavinimą, vadovaujamo darbo stažą. Kandidatai turėjo parašyti programą, kaip numato vystyti įmonę, kuriai nori vadovauti, dalyvauti pokalbyje.

"Sulaukiau žinios, kad laimėjau konkursą, apsisprendžiau ir nuo pirmadienio jau dirbu", – tvirtino vadovas.

D.Aleksandrovas kol kas neatskleidė konkrečių planų, ką norėtų keisti įmonėje.

"Nauja sritis, nauja vieta, viskas – kitaip. Žinoma, mano svarbiausias darbas – vadyba. Specialistų įmonė turi, technologijų – taip pat. Matau daug plėtros, veiklos efektyvinimo, naujų technologijų galimybių. Kol kas konkrečiai sunku kažką pasakyti. Manau, po mėnesio ar dviejų jau galėsiu", – tvirtino naujasis vadovas.

Įmonė "Gatvių apšvietimas" be nuolatinio generalinio direktoriaus liko balandžio pabaigoje.

Tada iš pareigų pasitraukė ir į užtarnautą poilsį išėjo tuometis vadovas Algimantas Laurinavičius. Jis šioje įmonėje dirbo du dešimtmečius.

Į bendrovės generalinio direktoriaus pareigas laikinai buvo paskirtas technikos direktorius Saulius Grigaitis.

Skelbti konkurso naujam vadovui išrinkti įmonės valdyba neskubėjo. Laukta, kol miesto taryba patvirtins tvarkos aprašą, kaip turi būti renkami savivaldybei priklausančių įmonių vadovai.

Savivaldybei priklauso 100 proc. bendrovės "Gatvių apšvietimas" akcijų.

Ši įmonė rūpinasi Klaipėdos miesto gatvių apšvietimo tinklų ir eismo reguliavimo priemonių eksploatacija, priežiūra bei remontu.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

To vsnduo

Kodel uzuojauta? Gi savus parsivede.

Liberalas

Ir cia liberalas

Vanduo

Užuojauta "Gatvių apšvietimo" darbuotojams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS