Kas sutvarkys šiukšlyną Žvejybos uoste? | Diena.lt

KAS SUTVARKYS ŠIUKŠLYNĄ ŽVEJYBOS UOSTE?

Dviratininkų ir šiaip jaunuomenės pamėgta, atokioje vietoje esanti daugiafunkcė viešųjų erdvių paslaugų stotelė, Žvejybos uoste netoli Vydūno gimnazijos, „Gilijos“ pradinės mokyklos ir Užimtumo tarnybos, jau savaitę skendi šiukšlėse. Kol kas niekas nepasirūpina, kad visa tai kas nors iškuoptų.

Vieša erdvė tarp Vydūno gimnazijos, „Gilijos“ pradinės mokyklos ir Užimtumo tarnybos, šalia kurios driekiasi pėsčiųjų ir dviračių takas, užversta atliekomis.

Jas iš čia pat esančios šiukšliadėžės išnešiojo paukščiai ar vėjas, o gal išspardė šėliojantys vaikai, dažnai susirenkantys prie daugiafunkcės viešųjų erdvių paslaugų stotelės, kur veikia laisvas bevielis internetas.

Toks šiukšlynas čia akį rėžia jau gerą savaitę, o kas visa tai turi sutvarkyti, neaišku.

„Jei tai vieša erdvė, žinoma, turime mes sutvarkyti. Tik ne visada pamatome tokius vietas. Jei įvykį fiksuoja savivaldybės Viešosios tvarkos specialistai, bet neranda atsakingų ar už tai kaltų asmenų, tada atsiunčia mums informaciją ir mūsų skyrius sutvarko. Šiuo atveju pasirūpinsime, kad viskas būtų sutvarkyta“, – patikino Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tošis

Vėl Egis iš sulupės g prigėres šiukšles mėto.

Anonimas

Prieko če savivaldybes tarnautojai jeigu kiaulės gsnosi pavasary jei yra nužmogėjimas negerbimas nė saves nie savo miesto

Anonimas

Miesto sovieto kontoros ziurkes Zurnaliste idiote, kas tau dar neaisku.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS