Keičiami autobusų maršrutai: pataria pasitikrinti aktualių kelionių laikus | Diena.lt

KEIČIAMI AUTOBUSŲ MARŠRUTAI: PATARIA PASITIKRINTI AKTUALIŲ KELIONIŲ LAIKUS

Nuo lapkričio 1-osios keičiami priemiesčio maršrutų tvarkaraščiai. Viešoji įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas" informavo, kad naujieji tvarkaraščiai jau paskelbti tvarkaraščių skiltyje, tad patariama pasitikrinti aktualių kelionių laikus.

Darbo dienomis 9 val. 25 maršruto reiso autobusas nebeužsuks į Vaitelius, važiuos iki Jokūbavo. Taip pat grįš 25-ojo maršruto lankstas į Rasos sodus šeštadieniais.

26 maršrute bus ankstinamas pirmasis reisas, nežymiai koreguojama trukmė. Keisis ir popietinių reisų laikas patogesniam persėdimui iš 18 į 26 maršrutą Jaunystės stotelėje.

27 maršrute visomis dienomis važiuos mažos talpos autobusas, darbo dienomis nebeliks 10.10 val. reiso į Tolupį.

Bus retinami 40-ojo maršruto reisai, o 41-ajame maršrute, ištiesinus visų reisų trasą per Mokyklos gatvę, važiuos trumpasis autobusas.

42-ojo maršruto autobuso kursavimas nutraukiamas iki pavasario sezono.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

cia kaip psichiatrinej ligoninej

palatu numeriai ne pagal eile , 1, 23, 96 ,2 ir t ,t Klaipedoj tai marsrutiniu autobusu numerius keitalioja ...buvo 27 -dabar ten kursuos 41 ,o 42 y 25 marsruta ....

As

Va cia kaunieciams pati aktualiausia zini Klaipedos priemestyje keiciasi autobusu grafikai Mieli redaktoriai gal nors truputi pamastykit kokius straipsnius talpinate i Kauno dienos dienrasti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS