Kitoks žvilgsnis į Klaipėdos miestą – iš paukščio skrydžio | Diena.lt

KITOKS ŽVILGSNIS Į KLAIPĖDOS MIESTĄ – IŠ PAUKŠČIO SKRYDŽIO

  • 0

Klaipėdos miesto gyventojai ir svečiai turi  išskirtinę galimybę pasigrožėti įspūdingais Kuršių nerijos bei Baltijos jūros kranto vaizdais. Tokią paslaugą teikti pradėjo ilgametis, miesto simboliu tapęs viešbutis Amberton Klaipėda.

Vieno skrydžio metu siūloma skristi ne daugiau kaip 4 asmenims. Skrydžiai vykdomi Airbus H120 sraigtasparniu, kuris pasižymi išskirtiniu komfortu, galimybe stebėti panoraminius vaizdus iš orlaivio kabinos, nepaprastai tyliu veikimu, patikimumu, greičiu ir saugumu.

Jo naudojimo patirtis yra ilga ir sėkminga komerciniais, privačiais ar net kariniais tikslais daugiau nei 50 pasaulio šalių. Šiai minutei yra pagaminta šimtai šio sraigtasparnio vienetų, kurie bendrai ore išbuvo jau per 1,5 milijono valandų.

Karinę šio orlaivio versiją jau daugiau nei dešimtmetį naudoja Lietuvos pasienio apsaugos tarnyba. Ši pramoga išskirtinė ir tuo, jog nereikia niekur toli važiuoti, sraigtasparnis kyla čia pat mieste, nuo viešbutyje Amberton Klaipėda įrengtos malūnsparnių aikštelės.

Ši paslauga tampa vis populiaresnė tarp jaunavedžių ir renginių organizatorių, kurie savo šventei nori suteikti išskirtinumo, mat sraigtasparnis gali tūpti beveik bet kur, net ir nuosavame kieme, jei tik yra tokia galimybė. O taip pat ja mielai naudojasi ir įmonės, siekdamos nustebinti savo svečius, norėdamos pradžiuginti geriausius darbuotojus bandydamos sutaupyti vadovų laiką. Juk skrydis į Vilnių užtrunka tik 1,5 val. vietoj įprastai sugaištamų 3 val.

GALERIJA

  • Kitoks žvilgsnis į Klaipėdos miestą – iš paukščio skrydžio
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS