Klaipėdietis pasigedo suoliuko: atsidūrė prie kito daugiabučio | Diena.lt

KLAIPĖDIETIS PASIGEDO SUOLIUKO: ATSIDŪRĖ PRIE KITO DAUGIABUČIO

Kretingos gatvės daugiabučio namo gyventojas pasigedo suoliuko. Anot jo, dar prieš kieme prasidedant darbams, suoliukas stovėdavo prie vaikų žaidimų aikštelės, o dabar kažkodėl migravo į kitą vietą – atsidūrė prie toje pačioje gatvėje esančio kito namo.

Kazimieras pasakojo, kad ant suoliuko dažnai sėdėdavo garbaus amžiaus moterys arba tėveliai su vaikais. Tad kodėl visų pamėgtas suoliukas dingo iš įprastos vietos, nežinia.

„Gyvenu Kretingos gatvėje 57 name. Pas mus labai gražiai sutvarkė taką, tvarkingai sudėjo naujas plyteles. Labai gražu ir tuo tikrai džiaugiamės. Tačiau pastebėjau, kad suolelis, kuris buvo prie mūsų namo, kažkodėl atsidūrė prie Kretingos g. 59 namo ir niekas iki šiol mums jo negrąžino. Senoji vieta labai patogi, ateidavo močiutės, atsisėsdavo, paplepėdavo, vaikus prižiūrėdavo, o dabar tas suoliukas tapo lyg asmeninis. Tad norėtume sužinoti, kada jį grąžins į tą pačią vietą, kur ir buvo?“ – klausė Kazimieras.

Rašysime projektus ir pastatysime dar geresnį.

Dviračių treko seniūnaitis Antanas Gimbutas sakė, kad suoliukas buvo atiduotas geranoriškai.

„Kai buvo rekonstrukcija ir dėjo plyteles, aš suoliuką atidaviau, o Kretingos g. 59 namo pirmininkas jį ten pasistatė. Prieš tai suoliukas stovėjo prie vaikų žaidimų aikštelės, sūpynių. Pirmininkas manęs paprašė, kad Kretingos g. 57 pastatytume kitą suoliuką ten, kur prieš tai jis buvo“, – pasakojo seniūnaitis.

Jis taip pat atskleidė, kad toje vietoje, kur buvo suoliukas, jau kitąmet turėtų atsirasti naujas ir dar geresnis, negu buvo.

„Tegul palaukia vienerius metus. Rašysime projektus ir pastatysime dar geresnį“, – tikino A. Gimbutas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anonimas

Na ka, savo daugiabuciu nesugeba renovuoti! Mulkiai.

Petras

Tiesiog pavydas ima žiūrint į judančią sraigę... Vienam suoliukui reikalingas atskiras projektas su 1-ių metų realizavimo terminu... Nėr žodžių... O norima daugiabučius renovuoti. Kažkada straipsnyje buvo statistika, kiek ten renovuota visoj šayj per metus. Paskaičiavau - pagal tokį greitį, tai virš tūkstančio metų užtruktų renovuoti visoj Lietuvoj. Darykit išvadas.

klp

„Tegul palaukia vienerius metus. Rašysime projektus ir pastatysime dar geresnį“, – tikino A. Gimbutas." - gerovės valstybėje suoliuko laukti vienerius metus yra normalu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS