Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“ | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – MUGĖ „STUDIJŲ REGATA 2024“

Devintą kartą uostamiestyje organizuojama studijų mugė šiemet sulaukė didžiulio moksleivių susidomėjimo, kurie pakviesti susipažinti su studijų galimybėmis Lietuvos aukštosiose ir profesinėse mokyklose. Išgirsti naujų dalykų galėjo tiek vaikai, tiek ir jų mokytojai, kuriems buvo surengtas seminaras.

„Švyturio“ arenoje vykusioje studijų mugėje „Studijų regata 2024“ šiais metais dalyvavo beveik 30 auštųjų ir profesinių mokyklų iš visos šalies, o studijų programų pasiūlymų išklausyti atvyko šimtai moksleivių.

Renginyje dalyvavo net devynios uostamiesčio aukštosios ir profesinės mokyklos, kurios būsimiems studentams siūlė studijuoti pajūryje dėl suteikiamų galimybių ir augančios mokslo kokybės.

Renginio metu moksleiviai galėjo tiesiogiai pabendrauti su renginyje dalyvaujančių įstaigų atstovais bei studentais.

Scenoje buvo skaitomi įvairūs pranešimai, kalbinami aukštųjų bei profesinių mokyklų studentai, kurie dalijosi savo patirtimi ir patirtais įspūdžiais studijų metu.

Studijų mugėje dėmesys buvo skirtas ne tik moksleiviams bet ir mokytojams. Pedagogai turėjo galimybę sudalyvauti kvalifikacijos kėlimo seminare, kurio tema – „Pasirūpinimas savimi stiprinant emocinę sveikatą“, po to seminaro dalyviams buvo įteikti elektroniniai kvalifikacijos sertifikatai.

GALERIJA

  • Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“
  • Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“
  • Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“
  • Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“
  • Klaipėdoje – mugė „Studijų regata 2024“
Gretos Namentkevič nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS