Eismo sąlygos Klaipėdoje – sudėtingos | Diena.lt

EISMO SĄLYGOS KLAIPĖDOJE – SUDĖTINGOS

Klaipėdoje antradienio vakarą, kaip ir prognozavo meteorologai, pradėjo siausti pūga. Miestą netruko padengti sniegas. Eismo sąlygos gatvėse sudėtingos.

Arterijos padengtos sniegu, vietomis šis suplūktas ir susidarė ledas. Į miestą išvažiavo kelininkai. Jie valo ir barsto druska pagrindines gatves, tačiau siaučianti pūga netrunka paslėpti jų darbo. Gausus sniegas greitai vėl padengia nuvalytus ruožus.

Vairuotojams rekomenduojama išlikti budriems, laikytis saugaus atstumo, ne leistino, o saugaus greičio, atsižvelgiant į sudėtingas eismo sąlygas, vengti staigių manevrų.

Atidūs turėtų būti ir ryte į darbą išsiruošę miestiečiai. Slidūs gali būti kiemai, šaligatviai. Medikai ne kartą yra atkreipę dėmesį, kad dažniausiai, esant slidžiai dangai, žmonės traumas patiria tik išėję iš laiptinės. Dažniausiai neįvertinama, kad takai slidūs.

Meteorologai prognozuoja, kad dar trečiadienį pajūryje laikysis neigiama oro temperatūra. Dieną bus apie 3 laipsnius šalčio. Numatomas nedidelis sniegas. Vėjas aprims. Jo greitis sieks 4 metrus per sekundę.

Ketvirtadienio naktis bus šiltesnė nei prieš tai buvusi. Vyraus apie 3 laipsnius šalčio. Dieną termometro stulpelis kils. Numatoma, kad vyraus apie 3 laipsnius šilumos, prognozuojama lijundra. Tad eismo sąlygos išliks sudėtingos.

Penktadienį tiek naktį, tiek dieną bus apie laipsnį šalčio. Numatomas nedidelis sniegas. Naktį vėjo greitis sieks 7, dieną – metrus per sekundę.

Šeštadienio naktį oro temperatūra sieks apie 3 laipsnius šalčio, dieną – 2 laipsnius šilumos. Dieną numatomas trumpas sniegas. Pro debesis išlįs saulė. Vėjas bus silpnas.

Sekmadienį vėl vyraus neigiama oro temperatūra. Naktį – 3, dieną – 2 laipsniai šalčio. Vėjas išliks silpnas. Kitos savaitės pradžioje vėl numatomas didesnis atšalimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

dddddddd

Dūda dūduoja ir tiek, nieko nedirba su Nėniškiu spaudžia pitakus ir kelia talonelių kainas. laiaks pencijon departamento direktoriau.

Magas

Alio, tai kas nors prades valyti sniega nuo keliu ir saligatviu?

Anonimas

raso, kad valo, ir vel uzsninga . Tai melagyste. kelias kur nuvalytas matosi is ant kelkrasciu esancio suversto sniego. Bet visose gatvese to nesimato.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS