Uostamiestyje sutvarkė užmirštą kampelį | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE SUTVARKĖ UŽMIRŠTĄ KAMPELĮ

Uostamiestyje bus iškuopta dar viena erdvė. Žadama sutvarkyti Liepų gatvėje netoli Mokyklos gatvės viaduko, kur anksčiau stovėjo apleisti pastatai, o teritorija buvo virtusi šabakštynu, esanti teritorija. Joje bus pasodinti nauji želdiniai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda pasakojo, kad ilgą laiką minėta erdvė buvo apleista. Stovėjo avarinės būklės pastatai.

Išvešėjusiuose krūmuose, vaismedžiuose buvo pradėję rinktis asocialūs asmenys.

„Viskas buvo nugriauta, statybinės atliekos išvežtos, iškirsti krūmai, praretinti vaismedžiai. Galvojome, kaip pagražinti šią vietą. Kadangi yra nuolydis, čia nelabai ką ir padarysi. Tad nusprendėme pasodinti medžius“, – tvirtino vadovas.

Įmonės „Klaipėdos želdiniai“ direktorius Gediminas Valašinas patikino, kad šioje vietoje jau startavo darbai. Į teritoriją atvežta žemių. Bus sodinami medžiai ir krūmai.

„Atsiras lyg ir toks skveriukas. Kai bus pasodinti nauji želdiniai, ši vieta turėtų gražiai atrodyti“, – pabrėžė vadovas.

GALERIJA

  • Uostamiestyje sutvarkė užmirštą kampelį
  • Uostamiestyje sutvarkė užmirštą kampelį
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

:)

Turbūt jie ir veisėsi tuose vaismedžiuose...baisu :)

Mildute

Kaip suprasti,krumuose ,vaismedziuose pradeje rinktis asocialus asmenys,idomu kas tai per gyviai ,tokiu sode nesu maciusi?

Super

Labai smagu. Gal galima Laukininku kalna prie P.Masioto mokyklos islyginti dar? Didziausias sabakstynas, siuklems, bomzams, gyvunams...Baisu praeiti...O juk vaikus i mokyklas, i darzelius, patys i baznycia einame pro sita kemsyna... Visa bendruomene padekotu pries rinkimus. Aciu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS