Klaipėdos mero dėmesys – automobilių statymo vietoms | Diena.lt

KLAIPĖDOS MERO DĖMESYS – AUTOMOBILIŲ STATYMO VIETOMS

Praėjusią savaitę uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus lankėsi I. Simonaitytės gatvėje esančiuose kiemuose ir apžiūrinėjo naujai įrengtas automobilių statymo vietas. Apie tai jis paskelbė ir savo socialiniame tinkle.

Meras nurodė, kad trijuose I. Simonaitytės g. esančiuose kiemuose įrengtos pirmosios pilotinės mašinų stovos vietos.

„Kartu su kolegomis apžiūrėjome naujai įrengtas pilotines ir pirmąsias tokias parkavimo vietas Klaipėdoje. Trijuose I. Simonaitytės gatvės kiemuose buvo įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės, grįstos ažūrinėmis trinkelėmis. Atsirado 50 naujų parkavimo vietų“, – rašė meras.

Tai, anot jo, pirmieji tokie projektai, tačiau kiemų sąrašas, kuriuose bus įrengtos tokios aikštelės, yra nuolatos atnaujinamas.

„Ieškant laisvų plotų, kuriuose galėtų atsirasti parkavimo vietos. Spartiname darbus ir ieškome naujų būdų, kaip greičiau įrengti kiek įmanoma daugiau naujų parkavimo vietų mieste. 2023 metais įrengėme 500 vietų, šiais metais planuojame kelis kartus daugiau“, – skelbė A. Vaitkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Gyventojas

Reikjaviko g. labai reikėtų vietų mašinom. Visi žolynai išvažinėti.

Violetai, gerbiamoji , o jūs nežinote

KAM SAVIVALDYBĖJE reikia pranešti ? Mano kieme stovėjo 2 informavau savivaldybės viešo skyriaus darbuotojus, laužų neliko.Ačiū. Jei jau sugebate , Violeta , parašyti komentarą mokate , neparašyti apie problemą specialistams - juokinga. Manote meras ar valdininkai skundus komentaruose priima ?

Violeta

Noriu paklausti mero,kada bus atlaisvinti kiemai nuo nenaudojamų metų metais mašinų!?Juk jos irgi užima vietas.PVZ.Statybininkų pr 7a kieme jau 3metai stovi ,,volsvagenas'' surudyjęs,nuleistom padangom,skambinam,rašom,prašom administracijos bet...tik atsikalbinėjimai laukiam rezultatų!!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS