Klaipėdos mieste – lyg greitkelyje | Diena.lt

KLAIPĖDOS MIESTE – LYG GREITKELYJE

Motociklininkų vakarais keliamas triukšmas Klaipėdoje privertė kelių policininkus neplanuotai tikrinti transporto greitį. Rezultatai – stulbinantys.

Ketvirtadienio vakarą, prieš 21 val., pareigūnai išgirdo nuo Taikos prospekto ties "Vėtrunge" sklindantį variklių riaumojimą.

Tapo aišku: gatvių chuliganai pradėjo savo vakarinį pasivažinėjimą ir klaipėdiečių nervų tąsymą.

Jaunas BMW vairuotojas, tik penkerius metus turintis teisę vairuoti, nutvertas pagrindinėje miesto gatvėje važiavęs 106 kilometrų per valandą greičiu.

Jam pareigūnai skyrė 225 eurų baudą ir atėmė vairuotojo pažymėjimą trims mėnesiams.

Panašiu metu policininkams įkliuvo ir du pradedantys vairuotojai, kurie savo "Audi" ir "Smart" automobilius buvo pasižymėję žaliu klevo lapu, tai yra jų vairavimo stažas yra mažesnis nei dveji metai.

Abu jaunuoliai važiavo, viršydami leistiną greitį daugiau nei 40 kilometrų per valandą, ir prarado vairuotojo pažymėjimus. Jų laukia didesnės problemos siekiant atgauti teisę vairuoti.

Pareigūnai įtaria, kad visi trys vaikinai yra iš tos jaunuolių grupės, kuri šiurpina miestą greitu važiavimu ir variklių griaudėjimu.

Per porą valandų darbo toje pačioje vietoje policininkai nutvėrė dar tris greičio mėgėjus, tačiau jų pažeidimai nebuvo tokie šiurkštūs, jų laukia administracinė atsakomybė.

Tą pačią dieną Šilutės plente pareigūnai sustabdė 17-metį, važiavusį mažo galingumo motociklu, kurio duslintuvas skleidė siaubingus garsus.

Motociklininkas buvo palydėtas į Techninių apžiūrų centrą, kur specialistai nustatė, kad išmetimo sistema yra perdaryta. Motociklui anuliuotas techninės apžiūros talonas.

Vakar policininkai Baltijos prospekte dirbo kartu su "Transkonos" darbuotojais ir pagavo dar du motociklininkus, kurių lengviesiems motociklams anuliuoti techninės apžiūros talonai, nes jų išmetimo sistemos perdarytos kelti didesnį triukšmą.

Penktadienį dar vienas vairuotojas kėlė grėsmę žmonėms ir niokojo aplinką.

BMW X6 vairavęs vyras, matyt, nematė, kur važiuoja, nes išvertė kelis suolus, šiukšliadėžes, laužė medžius.

Laimė, jo kelyje nepasitaikė žmonių.

Įsirėžęs į medį vairuotojas užrakino automobilį ir išėjo. Vėliau kelių policininkai vairuotoją rado miegantį viešbutyje.

Buvo jau praėję šiek tiek laiko, bet vairuotojas dar įpūtė 1,13 prom.

Vairuotojas bus baudžiamas už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio, pasišalinimą iš avarijos vietos, be to, jam teks atlyginti žalą gamtai ir savivaldybei.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Liepojos pl. gyv.

aš taip pat manau, kad dalis surinktų pinigų už baudas turėtų atitekti iniciatyviemas policininkams. Ir baudos turėtų būti ŽENKLIAI DIDESNĖS, tokios kaip pvz. Prancūzijoje ar Vokietijoje. Kad jaunuosius snarglius tikrai atgrasinti nuo noro šiurpinti gyventojus GREIČIU ir TRIUKŠMU

Irina

Reikia bausti už greitį.Dailidžio ir Pakrojo gatvemis lekia mašinos ,kaip autostradoje. Pakruojo g. ir Kupiškio g. reikėtų padaryti perėją. Manau, kad kelio patruliai galėtų gauti priedą prie darbo užmokesčio ( Nemanau, kad jų algos didelės), jeigu baus nedrausmingus vairuotojus šiame kelio ruože. O čia jų apstu...

Vitalija

Pagaliau imtasi kazkokiu veiksmu. Kiek galima... kai tik naktis taip prasideda festivaliai.. Diena vazinekit o naktim leiskit zmonem ilsetis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS