Klaipėdos rajono vicemere perrinkta V. Riaukienė | Diena.lt

KLAIPĖDOS RAJONO VICEMERE PERRINKTA V. RIAUKIENĖ

  • 3

Klaipėdos rajono savivaldybės taryba pirmadienį per pirmą posėdį vicemere perrinko „valstietę“ Violetą Riaukienę, antrąja vicemere tapo liberalė Audronė Balnionienė, BNS informavo savivaldybės atstovė spaudai Daiva Beliokaitė.

Pedagogės išsilavinimą turinti buvusi „tvarkietė“ V. Riaukienė vicemerės pareigas ėjo nuo 2015 metų.

Ekonomistė A. Balnionienė iki šiol vadovavo bendrovei „Bangpūtys“, tačiau į savivaldybės tarybą išrinkta jau trečią kadenciją.

Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos mero rinkimus laimėjęs buvęs Seimo narys „valstietis“ Bronius Markauskas subūrė 17 narių valdančiąją daugumą.

Taryboje iš viso yra 27 politikai.

Valdančiąją koaliciją sudaro šeši Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai, penki Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, keturi Liberalų sąjūdžio ir du visuomeninio komiteto „Bendrai geriau“ nariai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

LINA

SVEIKINIMAI VIOLETAI,

HA

Kaži ar pajudės Klaipėdos r iš vietos per tiek metų. Nes ministerijoje nieko gero nepadarėme, tik sumaištis. O jei dar Bogdanovas pareis.

Vytautas

Sveikiname B. Markauską tapus meru.Manome ,kad pagaliau bus atsižvelgta į daugelio gyventojų prašymą - Kriauklių gatvę išasfaltuoti,kad aplinkinių gyvenviečių žmonės galėtų drąsiai važinėti ne žvyrkeliu,nuo kurio dulkių galima uždusti o asfaltuotu keliu.Taip išvengtume spūsties važiuojant į Girulių pusę.Nes kirstume kelią iš Karklės tiesiai pro Romus į Palangos kelią. O vasarą galėtume dviračiais nuvažiuoti prie jūros.Darbo nedaug o žmonėms -didžiulis gerbūvis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS