Kokybę patvirtino dokumentas | Diena.lt

KOKYBĘ PATVIRTINO DOKUMENTAS

Klaipėdos vaikų ligoninei įteiktas kokybės vadybos sertifikatas. Šis dokumentas patvirtina, kad ligoninėje teikiamos paslaugos reglamentuojamos ir vykdomos pagal visame pasaulyje nustatytus tarptautinius standartus.

Klaipėdos vaikų ligoninei įteiktas kokybės vadybos sertifikatas. Šis dokumentas patvirtina, kad ligoninėje teikiamos paslaugos reglamentuojamos ir vykdomos pagal visame pasaulyje nustatytus tarptautinius standartus.

Klaipėdos vaikų ligoninei išduotas dokumentas galioja visame pasaulyje. Ligoninės vyriausiosios gydytojos Klaudijos Bobianskienės teigimu, šis sertifikatas tik patvirtina tai, jog jau ilgus metus įstaiga teikia itin geras ir nustatytus standartus atitinkančias paslaugas.

"Tai, kad mes dirbame kokybiškai, yra visų ligoninės gydytojų bei kitų darbuotojų nuopelnas. Tai – viso personalo pastangų vaisius", – ligoninės gydytojams šiltų žodžių negailėjo K.Bobianskienė.

Kokybės vadybos sertifikato sistema yra priemonė visai įstaigos veiklai įgyvendinti. Ši sistema ligoninėje pradėta diegti nuo 1998-ųjų.

"Diegiant šią sistemą, dirbo daug įstaigos medikų. Tai buvo ilgas procesas", – patikino ligoninės vadovybės atstovė kokybei ir Vidaus medicininio audito vadovė Irma Girdauskaitė.

Sistema gydymo įstaigoje baigta diegti 2005 m., iki šiol buvo laukiama sertifikato.

"Dabar pasiekėme tokį lygį, kad atsirado galimybė šią sistemą sertifikuoti. Tai reiškia, kad mes pacientams teikiame saugias ir kokybiškas sveikatos priežiūros paslaugas. Ir iki šiol paslaugos taip pat buvo tokios, tačiau dabar jau turime patvirtinimą", – pažymėjo I.Girdauskaitė.

Vaikų ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotoja gydymui Diana Vaitkevičiūtė paaiškino, kad įteiktas sertifikatas reiškia, jog įstaiga atitinka nustatytus tarptautinius standartus ir ligoninėje gydymo procesai ne tik vykdomi teisingai, bet ir yra aprašyti pagal numatytą tvarką.

"Šios sistemos galutinis rezultatas – kokybiškai teikiama paslauga", – konstatavo I.Girdauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipėdos gyventoja

Džiaugiamės, kad yra vaikų ligoninė ir mūsų vaikai gauna kokybiškas paslaugas. Nuoširdžiausi sveikinimai visam Klaipėdos vaikų ligoninės kolektyvui.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS