KRATC primena: dar galite pateikti nekilnojamojo turto nenaudojimo deklaracijas | Diena.lt

KRATC PRIMENA: DAR GALITE PATEIKTI NEKILNOJAMOJO TURTO NENAUDOJIMO DEKLARACIJAS

  • 2

Klaipėdos miesto vietinės rinkliavos mokėtojas, praėjusiais metais nenaudojęs nekilnojamojo turto, gali nemokėti rinkliavos kintamosios dalies, jei elektros energijos suvartojimas neviršija 10 kWh/mėn., o vandens – 1 m3 per nenaudojimo laikotarpį.

Rinkliavos mokėtojas turi pateikti nekilnojamojo turto nenaudojimo deklaraciją ir elektros suvartojimo pažymą iš savo elektros tiekėjo už nenaudojimo laikotarpį.

AB „Klaipėdos vanduo“ pažymos pateikti nebūtina – suvartojimą tiesiogiai patikrina KRATC specialistai.

Nenaudojimo deklaraciją už 2023 metus iki 2024-03-31 galite pateikti UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro savitarnos svetainėje adresu: https://mano.kratc.lt/.

Jei tokios galimybės neturite, prašoma atvykti į KRATC klientų aptarnavimo skyrių adresu Liepų g. 15, Klaipėda.

Daugiau informacijos dėl jums apskaičiuotos vietinės rinkliavos pagal jūsų nuosavybės ar kita teise valdomą nekilnojamąjį turtą, kreipkitės el. paštu rinkliava@kratc.lt arba telefonu +370 800 13344.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Na atsilikę nuo gyvenimo . Taip būna monopolistams

Keistai skamba apie el nenaudojim1. Jeigu yra el.šildymas ar geoterminis, bet turtas nenaudojamas- tai vistiek moki? Pas mus nenormalu iki šiol, nes atrodo, kuo mažiau šiukšlini- tuo mažiau moki. Bet susibūrusi savų kompanija nenori taupyti savo išlaidų ir didina mokesčius. Keista, kad taip ilgokai trunka.

kratco liberastam galiu priminti

ATSASALINKIT MAN ATSIKLAUPIA

SUSIJUSIOS NAUJIENOS