Kultūros skyriaus vedėjo paieškos | Diena.lt

KULTŪROS SKYRIAUS VEDĖJO PAIEŠKOS

Pastaruosius šešerius metus Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriui vadovavęs Narūnas Lendraitis palieka šį postą ir nuo šiol dirbs Neringos mero pavaduotoju. Jau ieškoma, kas laikinai perims Kultūros skyriaus vedėjo pareigas, kol bus rastas naujas vadovas.

Šiandien Kultūros skyriaus vedėjas N.Lendraitis uostamiesčio savivaldybėje dirba paskutinę dieną. Nuo šiol jis darbuosis kaip Neringos vicemeras.

N.Lendraitis yra ir Neringos tarybos narys, kurį dar kovo pabaigoje vienbalsiai išrinko į naują postą vietoj iš šių pareigų atsistatydinusio vicemero Dovydo Mikelio.

"Jausmas dvilypis. Per tuos metus Klaipėda tapo antraisiais namais, todėl tam tikro liūdesio išeinant yra, neslėpsiu. Kol kas į darbą Neringos savivaldybėje važinėsiu iš čia, o paskui persikelsiu gyventi nuolat", – dienraščiui sakė N.Lendraitis.

Kol kas dar ieškoma, kas laikinai vietoj N.Lendraičio vadovaus Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriui.

Artimiausiu metu žadama skelbti konkursą ir ieškoti naujo žmogaus. Taip pat gali būti žvalgomasi rimto specialisto regione ar iš kitų Lietuvos savivaldybių, kuris užimtų Kultūros skyriaus vedėjo vietą keitimo būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS