Kuršių nerijos parkas nori parduoti tarnybinį butą, kuriame gyvena Neringos meras | Diena.lt

KURŠIŲ NERIJOS PARKAS NORI PARDUOTI TARNYBINĮ BUTĄ, KURIAME GYVENA NERINGOS MERAS

  • 7

Kuršių nerijos nacionalinis parkas turi tarnybinį butą, kuriame jau daugybę metų gyvena Neringos meras socialdemokratas Darius Jasaitis, rašo portalas delfi.lt.

Kadangi meras neketina atlaisvinti šio būsto, parko direkcija, negalėdama iškraustyti politiko, kreipiasi į Turto banką, kad būstas pajūryje būtų parduotas.

„Kaip informavo Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija, D.Jasaitis apie 1995 metus dirbo Kuršių nerijos miškų urėdijoje miško darbininku ir 1997 metų sausio 28 d. buvo sudaryta patalpų nuomos sutartis skiriant jam ir jo šeimai (žmona ir du vaikai) gyvenamą plotą urėdijos žinybiniame name. Būtent tada nemažai nekilnojamo turto iš Miškų ūkio buvo perduota Kuršių nerijos nacionalinio parko miškų urėdijai. Šiuo metu Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija vykdo šio buto, kaip nereikalingo turto, perdavimo Turto bankui procedūras“, - portalui sakė Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos, kuriai pavaldus Kuršių nerijos nacionalinis parkas, atstovė Diana Rakauskaitė. 

Anot jos, D. Jasaitis už 23,13 kvadratinių metrų butą kiekvieną mėnesį turi susimokėti visus komunalinius mokesčius ir kartu nekilnojamojo turto mokestį, kuris siekia 15,94 euro.

D.Jasaitis teigia bijantis galimo buto pardavimo, nes kitos gyvenamosios vietos jis neturi ir abejoja, ar įpirktų šį butą rinkos kaina.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

klp

ar tikrai meras gyvena 23kv metrų bute ?!

Makavykas

O jis ka, benamis, kad tarnybiniame bute gyvena? Totalus kosmaras.

Anonimas

Tai ka, sitas supistas BOMZAS neturi uz ka nusipirkti buto kaip VISI lietuvos gyventojai. Vot puveku valstybe. Piderai sulinde i valdzia kad VOGTI is musu visu kisenes. Paverkit landzberginiai isgamos kad skriaudziamas patriotas-vagis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS