Kviečia nemokamai naudotis Klaipėdos baseinu | Diena.lt

KVIEČIA NEMOKAMAI NAUDOTIS KLAIPĖDOS BASEINU

  • 4

Uostamiesčio savivaldybė kviečia senjorus ir neįgaliuosius registruotis, o sportininkus ir plaukimo veteranų rinktinę teikti poreikį 2019 metais nemokamai naudotis Klaipėdos miesto daugiafunkcio sveikatingumo centro paslaugomis.

Senjorų ir neįgaliųjų registracija vyks nuo 2018 m. spalio 8 d. Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure, Taikos pr. 76, 3 aukšte (buvusi vaikų poliklinika) darbo dienomis (pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 9-12 val. ir nuo 13-16 val., o penktadieniais 9-12 val.).

Papildoma informacija senjorams ir neįgaliesiems:

su savimi privaloma turėti senatvės pensijos arba neįgalumo pažymėjimą.

kviečiami mokantys ir galintys plaukti asmenys;

vietų skaičius ribotas;

dalyviai gauna ribotą apsilankymų skaičių (8 kartai), kurį turi išnaudoti per 1 mėnesį;

kiekvienas norintis lankyti baseiną privalo užsiregistruoti, susipažinti su baseino taisyklėmis ir pasirašyti sutikimą, kad atsako už save.

Užregistruoti dalyviai turės įsigyti Klaipėdos baseino nario kortelę, kurios vienkartinis mokestis yra 2 eurai.

Sportininkų ir plaukimo veteranų rinktinės poreikį pateikti prašome iki spalio 26 d. Klaipėdos „Gintaro“ sporto centre, S. Daukanto g. 31, Klaipėda, nuo 8.00 iki 16.00 val. arba elektroniniu paštu: klaipeda@gintarosc.lt

Sportininkai privalo atitikti šiuos kriterijus:

Užsiimti viena iš vandens sporto šakų (plaukimu, sinchroniniu plaukimu, plaukimu su pelekais, buriavimu, irklavimu, baidarių ir kanojų irklavimu, vandensvydžiu ar mišriomis sporto šakomis);

Būti ne vyresniems kaip 28 metų prašymo pateikimo metu;

Būti pasiekę meistriškumo ugdymo, meistriškumo tobulinimo ir (ar) didelio meistriškumo grupių meistriškumo pakopas, kurios nustatomos vadovaujantis Kūno kultūros departamento prie LRV generalinio direktoriaus 2014 m. gegužės 23 d. įsakymu Nr. V-219 „Dėl Sportinio ugdymo organizavimo rekomendacijų tvirtinimo“ patvirtintomis rekomendacijomis.

Poreikį sportininkams nemokamai naudotis Klaipėdos miesto daugiafunkcio sveikatingumo centro paslaugomis teikia teisės aktų nustatyta tvarka Juridinių asmenų registre įregistruotoms sportinę veiklą Klaipėdos mieste vykdančioms sporto organizacijoms, veikiančioms pagal Lietuvos Respublikos biudžetinių, viešųjų įstaigų ir asociacijų įstatymus.

Plaukimo veteranų rinktinė privalo būti sudaryta vadovaujantis Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2014 m. gruodžio 17 d. įsakymu Nr. AD1-3851 „Dėl Klaipėdos miesto sporto šakų rinktinių sudarymo tvarkos aprašo patvirtinimo“ patvirtintais reikalavimais ir patvirtinta Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu.

Organizacijos, teikiančios poreikį naudotis Klaipėdos miesto daugiafunkcio sveikatingumo centro paslaugomis, kartu privalo pateikti vardinius sąrašus: sportininkų (nurodoma vardas, pavardė, gimimo data, sporto šaka, meistriškumo pakopos suteikimo įsakymo Nr., data ir galiojimo terminas) ir plaukimo veteranų rinktinės.

Kontaktinis asmuo: „Gintaro“ sporto centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Vaitkienė, tel. 410 968.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jurita

Neįgalūs vaikai irgi gali pasinaudoti šia paslauga nemokamai. Ir baseine yra ne tik sportinio plaukimo takai, bet ir spa zona.

Apvogtuosius

ir ibaudziavintuosius nori itraukti i smelzto dvarelio nusikalstamo sutves ir Ko vaidinima gal dar parodyt vagiliu dvaro demokratiskuma pries rinkimu farsus.Varykit ispute ponai pagal sena linija....eskit,vokit,meluokit ir slepkit...juk jusu istatymai tik jums ir gina jusu gaujas.Visvien galas palengva,palengva jau krebzda prie jusu dvaro varteliu...panasu kad nei tvoros,nei drebancios ES gumos bananai, nei Nato zaliukai jums nepades...Ims viskas ir isnyks,,,tsakant issivaiksciojimo paprastuoju budu...Tsakant taps Lietuvele globali,lyg issiblaskes biciu spiecius isnykes mirtyje...Amen.

Anonimas

Vaikai su negalia ir vėl pamiršti. Jokių galimybiu mokytis plaukti, gauti vandens malonumus. Prie sveikų - neatitinka sportiškumo kriterijų, nepriima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS