Melnragės gyventojai sunerimo dėl keistos fotosesijos | Diena.lt

MELNRAGĖS GYVENTOJAI SUNERIMO DĖL KEISTOS FOTOSESIJOS

Melnragės gyventojai sunerimo Otų gatvėje pastebėję neįprastą fotosesiją prie savo namų. Žmonės baiminosi, kad nepažįstamieji fotografavosi ne be tikslo – galbūt norėjo užfiksuoti, pro kurias duris geriausia patekti į svetimus namus?

Gyventoja, išplatinusi fotosesijos nuotrauką, nurodė, kad nepažįstamieji fotografavo vienas kitą iš įvairių pusių ir tokius veiksmus atliko ne prie vieno nuosavo namo.

„Otų gatvėje pastebėjome įtartiną kitataučių fotosesiją prie nuosavų namų vartų. Ėjo prie kiekvieno gatvės namo vartų, tvorų, rodė pirštais ir fotografavo vienas kitą visais rakursais. Dėl viso pikto siūlytume kaimynams pasitikrinti, ar vartai ir durys užrakintos, ar kiemuose nėra palikta neprirakintų dviračių arba kito turto“, – įspėjo sunerimusi klaipėdietė.

Dėl viso pikto siūlytume kaimynams pasitikrinti, ar vartai ir durys užrakintos, ar kiemuose nėra palikta neprirakintų dviračių arba kito turto.

Nors didelio dėmesio perspėjimas nesusilaukė, kaimynai už rūpestį padėkojo. Kiti spėjo, kad nuotraukos, jų nuomone, daromos veikiausiai dėl planuojamos vagystės ar kitokios nelegalios veiklos.

„Pasidarė nuotraukas, kad galėtų nakties metu atsekti, pro kur patekti į butą. Prieš savaitę toje gatvėje mačiau čigoniškos išvaizdos moteriškę, ji ėjo tikrai ne iš pliažo. Prieš įsilauždami, jie seka ilgą laiką, kol pagauna progą“, – įtarė gyventoja.

Šį mėnesį Klaipėdoje buvo įvykdyta ne viena vagystė. Pavyzdžiui, rugsėjo 11-ąją Dragūnų g. iš neužrakinto automobilio „Peugeot“ buvo pavogta įvairių statybinių įrankių, kurių vertė siekė 710 eurų.

Rugsėjo 16 d. Žvejų g. buvo pavogta moteriška rankinė, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas „Iphone 12“ ir apie 140 eurų. Žala – 690 eurų.

Vagysčių uostamiestyje pasitaiko ir dėl pačių klaipėdiečių neapdairumo, ir dėl to, kad ilgapirščiai pasprunka arba jų niekas neatpažįsta.

Klaipėdos policijos duomenimis, šiemet nuo sausio 1 iki rugsėjo 21 d. mieste yra pradėti 693 ikiteisminiai tyrimai dėl įvairaus pobūdžio vagysčių pagal Baudžiamojo kodekso 178 straipsnį.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Pakrante

Melniarages gyventojus senai vėjai perpute !

Blaivus

Nieks nedirupins be jusu savo namu saugumu. Net draudimas.

Drs

Paranoja, cia gal vargsai azijatai fotkinasi, kad giminaiciams nusiustu parodyti kaip gerai gyvena, kad nuotraukoje ju namas ar pan.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS