Metų vadovu išrinktas Gediminas Rimkus | Diena.lt

METŲ VADOVU IŠRINKTAS GEDIMINAS RIMKUS

Dienraščio „Klaipėda“ surengtuose Metų vadovo rinkimuose šį titulą pelnė bendrovės „Vakarų krova“ direktorius Gediminas Rimkus, už kurį balsavo daugiausia jį palaikančių klaipėdiečių.

Už – beveik 10 tūkst. balsų

Metų vadovo rinkimai – nauja dienraščio „Klaipėda“ tradicija. Ja siekiama puoselėti uostamiesčio verslo kultūrą ir pagerbti labiausiai darbuotojų vertinamą vadovą.

Paskelbus šiuos rinkimus buvo pasiūlyta 19 kandidatų. Juos siūlę darbuotojai akcentavo ne tik savo vadovų profesionalumą, bet ir žmoniškąsias savybes.

Lapkričio 15-osios vidurdienį nutraukus balsavimą paaiškėjo, kad surinkęs beveik 10 tūkst. balsų Metų vadovu tapo bendrovės „Vakarų krova“ direktorius G.Rimkus. Įmonėje dirba 135 darbuotojai.

Bendrovė priklauso 22 įmonių grupei „Vakarų laivų gamykla“, visoje kompanijoje dirba beveik 2 tūkst. darbuotojų.

Rinkimai pateikė staigmeną

Vakar dienraščio „Klaipėda“ atstovai Metų vadovą apdovanojo ir pagerbė jį tarp įmonės darbuotojų.

G.Rimkus apibūdinamas kaip vienas tų vadovų, kuris sugeba ne tik kokybiškai dirbti, bet ir įkvėpti veiklai kitus. Jis žino, kad darbuotojai – įmonės turtas, nes jų įgūdžiai, žinios, sugebėjimai sukuria paslaugas, nuo kurių kokybės priklauso įmonės gerovė.

„Kai pasakė, kad laikraštyje pasirodė mano vardas renkant Metų vadovą, man buvo staigmena. Suprantama, vadovas esu jau ne pirmus metus, vadovaujančias pareigas ėjau ir kitoje uosto įmonėje, tos žinios, bendravimas su žmonėmis jau susiformavo. Manimi darbuotojai tiki, aš jais tikiu, o sėkmė, kartais ir ji lydi“, – teigė G.Rimkus.

Rekordiniai metai

Bendrovės „Vakarų krova“ direktorius pasidžiaugė, kad šie metai įmonei yra labai reikšmingi, šiemet pradėjo veikti naujasis terminalas. 2012-ieji sėkmingi ir finansiškai, tikimasi, kad šiais metais pavyks pasiekti krovos rekordą – perkrauti 1 mln. tonų krovinių.

„Gerų sutarčių, nes žinau, kad jų jums dabar ypač reikia“, – įteikdamas Metų vadovo simbolį – prabangų parkerį ir diplomą, G.Rimkui linkėjo dienraščio „Klaipėda“ vyriausiasis redaktorius Saulius Pocius.

Kolegų įvertinimas – įspūdingas

Metų vadovo rinkimai byloja, kad darbuotojai vertina ne vieną uostamiesčio įmonės direktorių.

Nuo Metų vadovo titulą pelniusio G.Rimkaus nedaug atsiliko bendrovės „Frezijų puokštė“ direktorė Živilė Kristutienė, surinkusi 9 tūkst. 482 balsus. Darbuotojų teigimu, tai – puiki vadovė, gera ir rūpestinga darbdavė, suprantanti ir išklausanti darbuotojus. Jos iniciatyva remiami įvairūs projektai, neįgaliųjų bei labdaros organizacijos.

Net 7 tūkst. 744 balsai rinkimuose atiduoti už Andrejų Pavlovičių, šiuolaikinių šokių klubo „Plazma“ vadovą, įvairių renginių organizatorių, vieną ryškiausių šiuolaikinių šokių bei muzikos industrijos propaguotojų.

4 tūkst. 529 balsus darbuotojai skyrė Ingai Kerienei – „American English School“ Klaipėdos filialo direktorei. Darbuotojai tikina, jog ji yra įmonės gyvybės šaltinis, diplomatiška, kantri, iniciatyvi, kūrybinga, žavi, išklausanti ir supratinga.

Už Dovydą Bajorą, pramogų projekto „Trys karaliai“ renginių organizavimo ir techninio aptarnavimo įmonės „TKP servisas“ vadovą, kuris yra puikus pavyzdys, kaip jaunas žmogus gali tapti ne tik visiems žinomu vedėju ir renginių organizatoriumi, bet ir sėkmingu verslininku, balsuota 2 tūkst. 548 kartus.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Klaipedetis

Čia rinkimai metu vadovo ar bičiulio? Kokiais kriterijais buvo vertinama? Ką ponas Rimkus tokio padare, kad buvo nominuotas ir išrinktas? Daugiau panašu ne į metu vadovo rinkimą o į farsą.

citata

...Jeigu neturi priešų, tavyje nėra nieko ypatingo!....

to 35. Agnius

transformeriu rūšis :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS